Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem csalódtatok ti ebben az egész párkapcsolatos, szerelem dologban?
Én gyerekként teljesen máshogy képzeltem el ezt az egészet.
Tiniként jöttem arra rá hogy ez sajnos nagyon nem úgy van mint régebben gondoltam.
Fiú vagyok és nem sikerül olyan lányt találnom érzelmes kapcsolatot keres fiatalon és hosszú távban gondolkodik.
Még sosem volt barátnőm, de én nem értem azt hogy miért jó az hogy valakinak sok kapcsolata volt, én inkább csak egyet szeretnék de az örökké tartson. Szomorú lennék ha megszeretek egy lányt és vége lenne.
Úgy képzeltem el hogy 15-17 körül megismerek egy lányt, 25 körül összeházasodunk és családunk lesz. De a mai világban ez lehetetlen sajnos.
Jézusom, de egyszerű és szemellenzős vagy.
Kevés kivételtől eltekintve a tizenévesen kezdett kapcsolatok nem csudiszép régimódi örök szerelmek, hanem elhamarkodott, két éretlen, félig gyerek közötti első bénázás, ami abszolút nem baj, hogy nem tart örökké. Abban a korban még nincs kialakult, érett személyiséged, értelmes koncepciód a jövődről és fogalmad sincs, mire van szükséged (és mit tudsz nyújtani) egy kapcsolatban.
Teljesen egészséges és természetes dolog, ha a kezdeti 1-2 kapcsolat nagyrészt trial and error, idővel sokkal okosabb az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!