Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mik azok a dolgok, amik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a dolgok, amik megváltoztak (bennetek vagy körülöttetek) amikor legelőször, valójában szerelmesek lettetek? Akár párkapcsolat lett belőle, akár viszonzatlan szerelem.

Figyelt kérdés
Ez lehet akár pozitív, akár negatív változás is. Tulajdonságokra, és a meglévő emberi kapcsolatokra gondolok legfőképp, hogy ezekre milyen hatással volt.

2021. aug. 20. 00:08
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Megtanultam, hogy nem szabad. Úgysincs jó vége sosem.
2021. aug. 20. 01:01
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem pont ilyen jellegű válaszra számítottam, de köszönöm azért:)

Jöhetnek még.

2021. aug. 20. 01:47
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Kompromisszumképesebb és kommunikatívabb lettem. Akibe nem voltam szerelmes, azzal általában a végletekig ignoráns tudtam lenni és leráztam vagy napokkal később reagáltam max neki egy szóban és leszertam, hogy ő erről mit gondol.
2021. aug. 20. 03:53
 4/9 anonim ***** válasza:
12%

Megtanultam, hogy a nőkre nem igazán lehet építeni. Sajnos többnyire egyszerű ösztönlények, ráadásul képtelenek a nyílt kommunikációra. Ha épp más gerjeszti be őket, akkor lapoznak, sokszor még megpróbálják magukat áldozatnak beállítani. (Ez az oldal is jó példa, hogy mennyire sok nő realitásérzéke bomlott és egyből a nemek alapján támadnak vagy védenek embereket.)

Gondolom én is megfogom kapni, hogy nőgyűlölő vagyok vagy incel, pedig erről szó sincs. Volt több szerelmem is, vannak nő barátaim és most is csajozok, de ettől még sajnos a tények tények maradnak. Biztos a pasikkal is van rengeteg probléma, ezt nem tagadom.

Azt is megtanultam, hogy egy kapcsolatban addig érdemes beletennem magam, amíg élvezem. Ha túl sok a kompromisszum, túl sok a negatív dolog, akkor ideje mást keresni és az előzőt használni.

2021. aug. 20. 05:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalatom eddig az, hogy minél nagyobb izomagyú tahó vagy, minél nagyobb semmirekellő vagy, annál jobban kellesz a nőknek.

Ez olyan formában nyilvánul meg, hogy a nő a tahó viselkedés miatt szidja ezt a férfit, panaszkodik a normálisabb férfiaknak erről, mégis mindig a trógert választja. Tehát szenved mellette, de mégis vele akar lenni. Sokszor esküszöm azt érzem, hogy a legintelligensebb nőnek is mosogatólé van az agya helyén.

Kifejezetten értelmes, szép és intelligens nőkről tudok az ismerősi körömből, akik megérdemelnének valami értelmes srácot, ellenben egymás után válogatják a semmirekellőket maguk mellett.

2021. aug. 21. 00:26
 6/9 anonim ***** válasza:
32%
Miért lett lepontozva a válaszom, amiben a kérdésre adtam választ?
2021. aug. 21. 01:02
 7/9 anonim ***** válasza:
5%

6: Mert rossz véleménnyel mertél beszélni a nőkről.

Elhiheted, ha pontosan ugyanezt írtad volna férfiakról az fel lenne pontozva.

Üdv a gyakorin, feministák és femcelek lakhelye.

2021. aug. 21. 01:10
 8/9 A kérdező kommentje:

#6 nem tudom, nem én pontoztalak le.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2021. aug. 21. 01:13
 9/9 anonim ***** válasza:

#7: Ebben lehet valami. A szex kategóriában egy nő elég szépen elszidta a férfiakat és felpontozták. Durvábban szidott engem is és azt is.

#8: Köszönöm! <3

2021. aug. 21. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!