Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Van egy fiú, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van egy fiú, aki őszintén szeret, de nem tudom viszonozni az érzéseit...

Figyelt kérdés
A legrosszabb, hogy a családom is nagyon kedveli, és én is, MINT BARÁTOT. Többször elutasítottam, és óvatosan jeleztem hogy nincs esélye.. Ennek ellenére, brutálisan belém van esve, és ez már a baráti társaságunkra is kihat... Nem szeretném megbántani, de szeretném ha abbahagyná ezt a témát, és elfogadná hogy csak barátok vagyunk. Valaki valami tipp?

2021. aug. 3. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
A leírás alapján inkább birtoklási vágy vezérli, nem őszinte szeretet. Nekem a szeretet fogalmába nem fér bele a másik zaklatása, főleg többszörös elutasítás után.
2021. aug. 3. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem óvatosan célozgatni kell és hasonlók, hanem egyértelműen megmondani neki, hogy te nem akarsz semmit. Ha meg ő továbbra sem akarja megérteni, akkor hagyni kell ezt a barátságot.
2021. aug. 3. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Óvatoskodás helyett (mivel nem ért az utalásokból) nyíltan, teljesen egyértelműen mondd el neki, hogy nagyon sajnálod, de te nem vonzódsz hozzá és szeretnéd, ha befejezné a hajkurászásodat. (ezt némileg finomabban, de ne utalgatás legyen, ennyi a lényeg)
2021. aug. 3. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Határozottan, de tapintatosan megmondod hogy nem. Hogy értékeled mint barátot, mint embert és biztos lesz akivel boldog lesz, de te nem érzed. S elkezdesz szépen távolodni az ellenkező irányába, nem keresed a társaságát, a meghívásait ignorálod stb. Alkalmazhatod az elakadt lemez technikát - nem mész bele a részletekbe, csak megmondod nem és kész.

Másik tipp: azt mondod van X akihez nagyon vonzódsz, s összejössz mással. Udvarias legyél, normális, ne bunkó, ne sértő, de egy idő múlva már a saját életed fogja tönkretenni ha más felé akarsz megfelelni.

2021. aug. 3. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

1. családdal közölnio, hogy a srác az érzéseivel zaklat.

bizony, kevesen tudják, hogy ez már az, és jogi követezménye is lehet, ha nem hagyja abba.

a család meg ne tegye alá a lovat, a te érdekeidet nézzék, és vagy semleges hangot üssenek meg vele, vagy ne kommunikáljanak a sráccal

2. ijesztőnek tűnhet, amit most mondok, de ezentúl ne találkozz kettesbe a sráccal sehol

tehát ha elhív ide-oda külső helyszínek,akkor se menj, ha mások is lesznek, és hozzá pláne ne menj át, magadhoz se hívd

éppen az ilyen elborult agyú, fickós, hormonoktól fűtött, csalódott srácok lehetnek veszélyesek

nemi erőszak, verés, bármi

3. letiltod őt face-ről, nem reagálsz a hívásaira,mailjeire.

ne érdekeljen, h. megsértődik

4. mivel te csak barátkozni akarsz, ő megdugni, ezért én ennek nem látom értelmét, le kell zárni vele végleg, hiszen úgysem tud csak a barátod maradni, hiába erőlteted

2021. aug. 3. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
a család mindig az szereti 70-80 % -ban aki a nőnek nem a zsánere...Aztán ha a nőnek tetszik valaki akkor meg a család elkezd felháborodni ! Szerintem amikor felnőtt már az ember a családnak nincs jóga bele szólnia kit választ a gyermeke, nyilván nagyon szélsőséges esetekben azért érdemes elfogadni a tanácsot ha mondjuk börtön viselt az ember , de származás, munka, társadalmi szint miatt nincs jóga a családnak döntést hozni.
2021. aug. 3. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!