Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha adni öröm, akkor mi lenne ha idén Karácsonyra odaadnám magamat valakinek, ő pedig viszonozná? Nem kérek mást a Jézuskától csak ezt. Légyszi.
Hadd találjam ki. Fiú vagy 16-30 között, szűz, és lúzer.
Nem igen kellenél senkinek ingyen se.
Na igen... mit tudnál adni? Ahogy előzőleg írták... 18-35 közötti szuz lúzer vagy gondolom kövér lusta higiéniátlan stilustalan mackoban rohangáló akinek semmi eredménye nincs...
Itt nem csak pénzre gondolok hanem pl iskolára műveltségre belső értékekre...
Mit tudnál adni? A szexualis vagyaidon kivul? Mert több mint valószínű hogy a tested sem néz ki jol... igy mit akarsz?
Kérni en is akarok sok mindent csak annyi különbséggel hogy azert en teszek is érte... szakma érettségi felsőfokú vezetői kepzetseg
Sportolók tudományt tanulok hobbiból énekelni gitározni tanulok adok a személyes higieniamra stílusomra epitem a jövőjét karrieremet Viszonylag elég jó a humorom vagy inkabb különleges? Ízlések és pofonok...🧐😅 próbálok becsületesen élni etikettileg törvényileg és emberileg (persze ez igy most pont jol jon le hogy közben teged oltalak...) baratnot azt a legjobban megbecsülöm mert nem fekszek le akar kivel! Nem az van hogy nincs ló jo szamár ha lesz jobb a szamárnal dobom azt szia csá csumi Hello... ugy is bánok vele mint egy hercegnővel mert számomra az
( meg Ha van egy kis szabad idom akkor itt adok tanácsot + oltom az embereket...)
Kezdj el változni tenni a dolgokért mert csak prostira fog jutni már ha lesz rá pénzed...!
Ha fiú vagy és ilyen adakozó nekem is odaadhatnád magad.
Igaz én is pasi vagyok, de viszonzom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!