Kinek mit adsz karácsonyra? (itt képzelj el egy szmájlit, ami rontja a kérdésem átláthatóságát! )
magyarul egy felesleges porfogó kacatot a másik felesleges porfogó kacat mellé? Kár az időért!
#4 mint mondtam ezek fontos dolgok így megvannak év közben. Minek legyen mindegyikből 15 csomag? Csak azért, hogy költsük a pénzt?
Karácsony nem az ajándékozásról szól! Legalábbis nem arról kellene, hogy szóljon!
Na ha már az eddigi válaszolók nem adnak senkinek semmit, én elmondom:
Mivel 17 évesen nincs nagy keresetem, annyi amit összegyűjtök szülinapkor,névnapkor, így nem nagy ajándékokat tudok venni, amúgy sem az a Karácsony lényege.
Anyukámnak egy nagyon szép ékszertartó dobozt,és megszerkesztettem egy 4közös képből álló fényképet.
Apukámnak "belebújós" pulcsit vettem, mert azokat szereti.
Tesóm nincs, így vége a listának. :)
Bármit adnék nekik, úgyis boldogok lennének. Nem a tárgyak miatt, hanem azért mert együtt lehet a család, és ez sokkal nagyobb érték.
Előre is Boldog Karácsonyt! :)
húgomnak(14): melltartót, mert azt írt a listájára
unokatesóimnak (l, f, 11/12): neves bögrét, amit én díszítek ki
mamáimnak: szintén saját neves bögre, egy angyalka hógömbben
papámnak: legjobb nagypapa bögre, amit még tavaly vettem, de elfelejtettem odaadni neki
anyáéknak is vettem ajándékot, de nem írom ide le, nehogy összefussanak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!