Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A viszonzatlan szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A viszonzatlan szerelem mennyi idő múlva szokott elmúlni?

Figyelt kérdés

Sajnos szeretek valakit, de viszonzatlan a dolog. Nem szerelemnek indult, teljesen más volt a helyzet, de végül az egyéb érzések szerelemmé alakultak, legalábbis bennem.

Nem szeretném megszakítani a kapcsolatot vele, de nem szeretnék belemenni, hogy miért nem, mert elég bonyolult és ezt a részletet amúgy is szeretném megtartani magamban.

Pár hete, hónapja kezdődött, inkább pár hete, de akkor még csak úgy hirtelen jött és rövid ideig tartott, utána már nem éreztem magam szerelmesnek. De aztán egy kis ideig megint. Aztán megint nem.

Pár napja viszont az van, hogy most nem akar elmúlni az érzés. Rá gondolok egész nap. Mielőtt elalszok, miután felébredek reggel.

Közben tudom, hogy úgysem lesz soha semmi az egészből és ez elszomorít.

Meddig tart egy viszonzatlan szerelem? Amikor a másik személyisége is nagyon megfog, de azért testileg is vonzódsz hozzá.

Elszomorító úgy szeretni valakit, hogy tudod, hogy teljesen hiábavaló. És tudod, hogy számodra senki nem olyan tökéletes mint ő, de pont vele nem lehet semmi.

Ha nem szakítom meg vele teljesen a kapcsolatot, akkor esélytelen, hogy elmúljon?

Szoktam olyat, hogy amikor nagyon úgy érzem, hogy totál belezúgtam, akkor direkt nem keresem és nem kommunikálok vele, de attól még aznap eszembe jut. Épp azért nem keresem.

Próbálok egyéb dolgokat csinálni, de az sem oldja meg a problémámat. Csak annyi történik olyankor, hogy vagy alig tudok másra koncentrálni és alig tudok csinálni valamit (sokkal lassabban sikerül) vagy csinálom jó tempóban, tényleg oda is tudok figyelni, de attól még közben ott van a fejemben, csak nem olyan intenzíven. Ez nem oldja meg a problémámat, csak annyit érek el vele, hogy nem akkor gondolok rá, hanem utána.

Ha éppen valakivel együtt vagyok, találkozok, megyek valahova, aki nem ő, akkor is ő jár az eszemben, hiába van ott mellettem valaki, aki hozzám beszél.

Ha valakivel lehetetlen megszakítani a kapcsolatot teljesen, de én szeretem, akkor mi lesz az egésznek a következménye?

Olyan szar az egész.

2021. júl. 22. 17:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%

Ez csak vágyakozas.

Majd ha jon akit érdekelsz akkor majd az kiveri a fejedbol.

2021. júl. 22. 17:54
 2/14 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ez sem segít, mert nem érdekel más. Egyszerűen senki sem olyan jó mint ő.

És szerintem akkor is ez lenne ha érdekelne engem más, mert attól még ő is érdekelne és így két pasi érdekelne egyszerre. Csak úgy hirtelen azért nem tudok valakivel összejönni, hogy elfelejtsek egy másik embert. Én nem ilyen vagyok.

2021. júl. 22. 17:57
 3/14 A kérdező kommentje:

Jó lenne ha lenne valami más megoldás azon kívül, hogy jöjjek össze valaki mással felejtés céljából.

Tényleg nem szeretnék szerelmes lenni belé, de nem tudom mit kellene tennem.

2021. júl. 22. 18:03
 4/14 anonim ***** válasza:
25%
nem is ismered.. valami idegen után sovárogsz.. ez nem normális ! szakember azonnal !
2021. júl. 22. 18:18
 5/14 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy idegen? És nem is ismerem? Egyáltalán nem idegen, ismerem már évek óta, csak régen nem voltam szerelmes belé.
2021. júl. 22. 18:19
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
akkor most sem vagy az.. képzelődsz.
2021. júl. 22. 18:30
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Csak az èrzèst kergeted.

Idővel el fog múlni , most mèg szar, mert erős , de ez időröl-időre egyre gyengèbb lesz, és szèpen visszatér minden a régi kerèkvàgàsba, vagy àtveszi a helyèr egy beteljesült szerelem

2021. júl. 22. 19:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értek egyet azzal hogy nem szerelem. Én is pontosan ugyanígy vagyok mint a kérdező. Már évek óta tartó érzés ez. Ez szerelem. Szomorú.
2021. júl. 22. 20:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne bármi?, mond el neki mit érzel.
2021. júl. 22. 21:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben gyorsan keresnék valaki mást. Én annak idején nem így tettem, gondoltam, hogy majd úgyis elmúlik az érzés. 15 éve tart...
2021. júl. 23. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!