Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki az érzéseimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voyager24 kérdése:

Elmondjam neki az érzéseimet vagy szenvedjek tovább csendben ?

Figyelt kérdés
Több hónapja reménytelenül szerelmes vagyok a főnökömbe. Mivel teljesen reménytelen szerelemről van szó azon gondolkodom hogy vajon segítene e tovább lépnem ha elmondanám neki hogy mit érzek (esetleg úgy hogy ne tudná hogy ő róla van szó) vagy szenvedjek csendben tovább és majd idővel el felejtem ? Egyébként soha nem nyomulnék rá vagy ilyesmi, azt sem tudja hogy létezem. Trollok kíméljenek. Köszönöm

2021. júl. 13. 15:34
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges. Idővel úgyis elfelejted. Nem érdekled.
2021. júl. 13. 15:36
 2/40 anonim ***** válasza:
24%
Ha elmondod, megdug és stabil munkahelyed lesz. :)
2021. júl. 13. 15:39
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudja, hogy létezel, akkor szerinted hogyan reagálna ha szerelmet vallanál neki? "Ó, Gizi én is szeretlek! Igaz, hogy most látlak először, de hát ilyen apróságokkal nem foglalkozunk!" Bocs a kicsit cinikus hangvétel miatt, de ez elég buta kérdés.
2021. júl. 13. 15:40
 4/40 anonim ***** válasza:
92%
Van családja, barátnője?
2021. júl. 13. 15:43
 5/40 anonim ***** válasza:
100%

semmiképp...

1. főnökkel nem beszélünk magánéletről, tartsd a határokat

2. ha akarna tőled vmit, már megtörtént volna, de nem kellesz neki

3. van-e párja, családja, mibe készülsz belerondítani?

4. a saját érzéseidért neked kell felelősséget vállalni, nem pakolhatod át másra a terhét.

válts te munkahelyet, ha ennyire kivagy.

5. érdemes beállnod a zuhany alá, és higgadtan végiggondolni: covid alatt mennyire bölcs dolog ugrálni plátói érzelmek miatt, és kockáztatni a melóhelyedet és a megélhetésedet?

2021. júl. 13. 15:44
 6/40 anonim ***** válasza:
32%

3#

Gizi heteroszexuális cukorfalat 🤗

2021. júl. 13. 15:44
 7/40 anonim ***** válasza:
50%

✅✅✅✅✅

2021. júl. 13. 15:46
 8/40 anonim ***** válasza:
79%
Miert terhelnel a te erzeseiddel masokat? Az neki miert lenne jo? Miert gondolod, hogy neked ezt KELL mondanod? Mi a celod vele, azon kivul, hogy ez egy eleg onzo dolog?
2021. júl. 13. 15:54
 9/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amíg a főnököd, addig inkább ne. Ha majd melót váltasz valamikor, és még mindig tetszik a faszi, akkor lehet (ha ő is szingli).

Én is voltam szerelmes főnökbe, mondjuk neki felesége volt, így nem mondtam neki semmit. Mivel úgy éreztem, ő is belém zúgott egy kicsit, inkább leléptem. Jó döntés volt, utána sikerült teljesen kiszeretnem belőle.

2021. júl. 13. 15:59
 10/40 A kérdező kommentje:
Nincs családja , jelenleg párkapcsolata sincs. Tudja egyébként hogy létezem hiszen kb 8-an vagyunk az alkalmazottai....nem úgy mondom hogy "nem létezem" hanem úgy hogy hogy eszébe sem jutna hogy hogyan érzek iránta. Azt tudja nagy valószínűséggel hogy nekem tetszik ő mert sejti hogy mi a helyzet velem kapcsolatban. Azt hiszem hogy az 5/7-es válaszoló bele lát a vesémbe...
2021. júl. 13. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!