Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki az érzéseimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voyager24 kérdése:

Elmondjam neki az érzéseimet vagy szenvedjek tovább csendben ?

Figyelt kérdés
Több hónapja reménytelenül szerelmes vagyok a főnökömbe. Mivel teljesen reménytelen szerelemről van szó azon gondolkodom hogy vajon segítene e tovább lépnem ha elmondanám neki hogy mit érzek (esetleg úgy hogy ne tudná hogy ő róla van szó) vagy szenvedjek csendben tovább és majd idővel el felejtem ? Egyébként soha nem nyomulnék rá vagy ilyesmi, azt sem tudja hogy létezem. Trollok kíméljenek. Köszönöm

2021. júl. 13. 15:34
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
91%

# 5 vagyok

ezt írtad: " elmondanám neki hogy mit érzek (esetleg úgy hogy ne tudná hogy ő róla van szó)... Azt tudja nagy valószínűséggel hogy nekem tetszik ő mert sejti hogy mi a helyzet velem kapcsolatban."

olvasd végig értőn, ez így üti egymást.

ha már szted sejti, akkor nem tudod úgy elmondani, hogy ne sejtse.

és ha sejti, akkor örülj, hogy 1. nem élt vissza a főnöki hatalmával, nem zaklat 2. nem rúgott ki, pedig te kezdesz átlépni egy határt.

2021. júl. 13. 16:04
 12/40 A kérdező kommentje:
Ismerem annyira hogy tudom , ha el mondanám neki hogy mit érzek az fényezné az egóját, valamilyen szinten örülne neki hogy végre valakinek tetszik ő, igaz ez róla szólna nem rólam. Tudom hogy nem tudná viszonozni az éréseimet, nem is várom el tőle hogy adjon egy esélyt vagy ilyesmi, de talán ha elmondhatnám neki akkor le tenném a terhet és tovább tudnék lépni mert akkor pontosan azt hallanám tőle amit hallanom kell...
2021. júl. 13. 16:05
 13/40 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező hagyd ezt a fenébe!

Legyen ez a te titkod.

Én egyszer szerelmet vallottam valakinek és utána mindenki rajtam röhögött. Azóta is kerülöm az illetőt. Vicc lettem. 🤣😏

2021. júl. 13. 16:06
 14/40 A kérdező kommentje:
Átlépni egy határt ? Mivel ? Megcsókoltam ? Nem ! Átöleltem ? Nem ! Rá másztam ? Nem ! Rúgjon ki ! Haragudni fogok rá ezért ? Nem !
2021. júl. 13. 16:08
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én a helyedben elmondanám neki egyrészt semmit nem veszitesz másrészt nem őrlődsz tovább mert kiadtad magadból amit akartál ő meg majd reagál valamit.
2021. júl. 13. 16:10
 16/40 anonim ***** válasza:
66%

dehogy tennéd le a terhet, csak hülyét csinálnál magadból és kiszolgáltatnád magad.

légy magadhoz kíméletlenül őszinte: azt reméled titkon, hogy vevő lesz rád és viszonozza.

ha meg nem fogja, még jobban bepörögsz és kileszel.

válts melóhelyet és no contact.

2021. júl. 13. 16:11
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Itt válaszolnék ha lehet. Belőlem olyan hülyét csináltak, hogy majdnem kötél lett a vége.

De aztan rájöttem, hogy vicc vagyok, amin nevetni kell.

🤣🤣

A szerelmet valló gyökér voltam;)

2021. júl. 13. 16:14
 18/40 anonim ***** válasza:
69%
Tul sok romantikus filmet neztel. Ideje lenne felebredned, az elet nem igy mukodik, ez pedig nem szerelem. Az ilyen sztorik a legritkabb esetben vegzodnek happyenddel, akkor sem, ha nemet mondanak, akkor sem, ha igent. Kicsit tulgondoltad az egeszet es az erzesbe szerettel bele, nem az emberbe. Johogy, hiszen mint ember meg alig ismered.
2021. júl. 13. 16:18
 19/40 A kérdező kommentje:
18/18 Honnan tudod hogy mennyire ismerem őt vagy mennyire nem ? Nem szoktam romantikus filmeket nézni.
2021. júl. 13. 16:22
 20/40 anonim ***** válasza:
64%

tele van a világ zaklatott munkatársakkal és munkanélküliekkel.

van egy normális, korrekt, nem nyomulós főnököd és van munkád.

az úr 2021. évében, covid-éra alatt, amikor az erőszaktevők és a munkanélküliség is csúcsra jár a járvány tombolása mellett.

a helyedben hálás lennék, és nem rohannám le a főnököt az érzéseimmel.

2021. júl. 13. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!