Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki az érzéseimet vagy szenvedjek tovább csendben ?
# 5 vagyok
ezt írtad: " elmondanám neki hogy mit érzek (esetleg úgy hogy ne tudná hogy ő róla van szó)... Azt tudja nagy valószínűséggel hogy nekem tetszik ő mert sejti hogy mi a helyzet velem kapcsolatban."
olvasd végig értőn, ez így üti egymást.
ha már szted sejti, akkor nem tudod úgy elmondani, hogy ne sejtse.
és ha sejti, akkor örülj, hogy 1. nem élt vissza a főnöki hatalmával, nem zaklat 2. nem rúgott ki, pedig te kezdesz átlépni egy határt.
Kérdező hagyd ezt a fenébe!
Legyen ez a te titkod.
Én egyszer szerelmet vallottam valakinek és utána mindenki rajtam röhögött. Azóta is kerülöm az illetőt. Vicc lettem. 🤣😏
dehogy tennéd le a terhet, csak hülyét csinálnál magadból és kiszolgáltatnád magad.
légy magadhoz kíméletlenül őszinte: azt reméled titkon, hogy vevő lesz rád és viszonozza.
ha meg nem fogja, még jobban bepörögsz és kileszel.
válts melóhelyet és no contact.
Itt válaszolnék ha lehet. Belőlem olyan hülyét csináltak, hogy majdnem kötél lett a vége.
De aztan rájöttem, hogy vicc vagyok, amin nevetni kell.
🤣🤣
A szerelmet valló gyökér voltam;)
tele van a világ zaklatott munkatársakkal és munkanélküliekkel.
van egy normális, korrekt, nem nyomulós főnököd és van munkád.
az úr 2021. évében, covid-éra alatt, amikor az erőszaktevők és a munkanélküliség is csúcsra jár a járvány tombolása mellett.
a helyedben hálás lennék, és nem rohannám le a főnököt az érzéseimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!