Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki az érzéseimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voyager24 kérdése:

Elmondjam neki az érzéseimet vagy szenvedjek tovább csendben ?

Figyelt kérdés
Több hónapja reménytelenül szerelmes vagyok a főnökömbe. Mivel teljesen reménytelen szerelemről van szó azon gondolkodom hogy vajon segítene e tovább lépnem ha elmondanám neki hogy mit érzek (esetleg úgy hogy ne tudná hogy ő róla van szó) vagy szenvedjek csendben tovább és majd idővel el felejtem ? Egyébként soha nem nyomulnék rá vagy ilyesmi, azt sem tudja hogy létezem. Trollok kíméljenek. Köszönöm

2021. júl. 13. 15:34
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

NE MONDD EL!!!!

Én is megbántam.

2021. júl. 13. 16:35
 22/40 A kérdező kommentje:
20/20 Még egy főnök sem zaklatott soha és a mostani sem, nem nyomulna rám soha...pont ez a baj :D Az én hibám hogy pont ő belé lettem szerelmes ? Szerinted szerelmes akartam belé lenni ? Nem !
2021. júl. 13. 16:37
 23/40 anonim ***** válasza:
38%
Jézusom, de gaz néhány válaszoló 😃
2021. júl. 13. 16:39
 24/40 anonim ***** válasza:
82%

buta vagy kérdező, pont az a baj, h. nem nyomult rád senki?

eszednél vagy?

tudod hány megnyomorított, traumatizált ember van?

2021. júl. 13. 16:41
 25/40 A kérdező kommentje:
Kedves 24/24 Nem senki, hanem egy bizonyos konkrét személy... szerintem olvasd kérlek el újra a kérdést :/
2021. júl. 13. 16:44
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

te meg nézz utána mi a zaklatás.

ha tudnád nem kívánnád ezt.

hagyd már őt békén... mire jó ez?

2021. júl. 13. 16:53
 27/40 A kérdező kommentje:

26/26 Hagyjam békén ? Mert ?! Mit is tettem vele ? Megerőszakoltam ? Nem ! Rá másztam ? Nem ! Megcsókoltam ? Nem !

Az meg hogy mit érzek iránta, azt csak én tudom és csak én szenvedek miatta... ja hogy mindig mindenért én vagyok a hibás... az más .

2021. júl. 13. 16:55
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valahol szeretsz szenvedni miatta, olyan kényelmes belesüppedni, mint egy fotelba, lehet önsajnáltatni, ábrándozni, reménykedni, konspirálni... Gondolom a munkahelyedre is olyan idegállapotba mész be naponta, mint más randizni: szívdobogás, pirulás, izzadás (nem csak a meleg miatt), gyomortájéki izgalom...

Szerintem üres az életed, van felesleges kapacitásod ilyeneken rágódni...

Ez sehova nem vezet, zsákutca... és fejben te már dugtál is vele... és arra készülsz, hogy ráborítsd a kusza érzéseidet, mert vársz valamit.

2021. júl. 13. 17:01
 29/40 A kérdező kommentje:
28/28 Igen, pontosan így van! Hiszen ismersz nem ? Ismered az életem, tudod ki vagyok ezek szerint...
2021. júl. 13. 17:07
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
szóval azért ez nem agysebészet, nem nehéz összerakni, és te mondtad az előbb, h. a vesédbe látunk
2021. júl. 13. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!