Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki az érzéseimet vagy szenvedjek tovább csendben ?
NE MONDD EL!!!!
Én is megbántam.
buta vagy kérdező, pont az a baj, h. nem nyomult rád senki?
eszednél vagy?
tudod hány megnyomorított, traumatizált ember van?
te meg nézz utána mi a zaklatás.
ha tudnád nem kívánnád ezt.
hagyd már őt békén... mire jó ez?
26/26 Hagyjam békén ? Mert ?! Mit is tettem vele ? Megerőszakoltam ? Nem ! Rá másztam ? Nem ! Megcsókoltam ? Nem !
Az meg hogy mit érzek iránta, azt csak én tudom és csak én szenvedek miatta... ja hogy mindig mindenért én vagyok a hibás... az más .
Szerintem valahol szeretsz szenvedni miatta, olyan kényelmes belesüppedni, mint egy fotelba, lehet önsajnáltatni, ábrándozni, reménykedni, konspirálni... Gondolom a munkahelyedre is olyan idegállapotba mész be naponta, mint más randizni: szívdobogás, pirulás, izzadás (nem csak a meleg miatt), gyomortájéki izgalom...
Szerintem üres az életed, van felesleges kapacitásod ilyeneken rágódni...
Ez sehova nem vezet, zsákutca... és fejben te már dugtál is vele... és arra készülsz, hogy ráborítsd a kusza érzéseidet, mert vársz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!