Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Direkt azt akarja hogy szenved...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt azt akarja hogy szenvedjek, vagy miért csinálja?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akibe 16 évesen nagyon nagyon szerelmes voltam. Mivel neki mindig volt barátnője sosem akartam elmondani, csak barátok voltunk. 17 éves koromban anyukám megint inni kezdett, és nagyon ki voltam borulva, de a suliban próbáltam ezt leplezni mert szégyelltem. Akkor ez a srác belnyúlt a darázsfészekbe egy viccel, kiborultam és mindent elmondtam neki. Ő azt mondta nem viszonozza az érzéseimet, és bár nehezen, de elfogadtam. 3 nagyon nehéz éven vagyok túl, elköltöztem anyutól, mindent teljesen egyedül kellett megoldanom, érettségi után egyetemre akartam menni, de dolgoznom kellett mert egy forintom sem volt. Most mire 20 évesen kezdenek rendeződni a dolgaim, lett egy rendesnek mondható albérletem és hasonlók, ez a pasi ismét a barátom szeretett volna lenni, majd együtt töltünk egy csodálatos éjszakát, és aztán közli hogy külföldre költözik. Azt hittem nekem is jut egy kis boldogság végre, de naív voltam, és most ugyan ott vagyok mint három éve, ugyan az a roncs vagyok aki úgy érzi már soha többé nem lesz boldog, és magányos is lesz.

2021. febr. 8. 00:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Fel kéne nőni, és keresni egy érett, FÉRFI partnert!
2021. febr. 8. 01:09
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

Idővel jobb lesz hidd el.

Mostmár tudod hogy ez a srác nem érez irántad semmit sem,ha meg sem próbálod akkor azon gondolkodtál volna mi lett volna ha?

Adtál neki még egy esélyt ő nem élt vele,mostmár építsd tovább az életedet,hidd el ha teszel a céljaidért jobban fogod magadat érezni, idővel a szerelem is meg fog találni,csak légy vidám és kiegyensúlyozott mert ez fontos,tudom könnyű mondani de nem lehetetlen.

Én hiszek benned,jó ember vagy,gyönyörű nő vagy,nagyon ügyes vagy hogy elérted az eddigi céljaidat én büszke vagyok rád.

2021. febr. 8. 01:13
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

Nem ő csinálta, hanem te csináltad magadnak. Tipikus esete, amikor egy csaj "normális" pasira vágyik.

Majd kinövöd. Vagy nem. Rajtad áll.

2021. febr. 8. 01:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs miért ezt érezned, kérd meg, hogy maradjon, vagy menj ki vele!
2021. febr. 8. 01:16
 5/14 A kérdező kommentje:
Őt sajnos nyilván soha nem fogom elfelejeni, azt mondják az első alkalmat senki nem felejti el.
2021. febr. 8. 01:17
 6/14 A kérdező kommentje:
4-es nem hiszem hogy miattam maradna, és mit csinálnék én külföldön? Ő németországba megy, és én nem tudok németül. Valamit csak egy magyar érettségim van, és bolti eladóként dolgozom...
2021. febr. 8. 01:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges,el kell fogadni,mást sajnos nem tudsz tenni.

Hogy haladsz a terveiddel?

2021. febr. 8. 01:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ha nem szeret akkor csak úgy jársz mint az ismerősöm,ki mentek külföldre majd csalta őt mindenkivel aztán ki tette,gyárban dolgozik állítólag kint.
2021. febr. 8. 01:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem többre mennél, ha őt kérdeznéd erről.

Amikor benyögte, hogy megy külföldre, nem kérdezted meg, hogy akkor ez most mégis mire volt jó?

2021. febr. 8. 01:27
 10/14 anonim ***** válasza:
63%

#9 Szerinted mire?

Nem volt más kéznél.

2021. febr. 8. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!