Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párommal vettünk egy közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal vettünk egy közös lakást és az utolsó pillanatban, mondvacsinált indokkal 10 órával a költözés előtt hazament a saját lakásába, a kisfiammal költöztünk az újba. Mit csináljak, hogy ne szenvedjek annyira?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok és nem tudom mit csináljak. Szerezzem vissza? Ott ülök esténkánt a dobozokon és szenvedek, a gyerekkel matracon alszunk és teljesen tehetetlen, erőtlen vagyok. Nem tudom, mi legyen.
2018. márc. 22. 14:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%
A gyerekkel nem teheted meg, hogy szerelmi bánatból nem gondoskodsz róla rendesen. Szedd össze magad. Ne a pasiddal foglalkozz, hanem a kisfiaddal.
2018. márc. 22. 14:07
 2/23 anonim ***** válasza:
39%
Hát ennek azért valami előzménye,vagy oka biztos van,gondolom a gyerek se közös.Talán fel kellene térképezni a dolgokat mi vezetett idáig.
2018. márc. 22. 14:09
 3/23 anonim ***** válasza:
89%
Gratulálok. Van 2 kisfiad :D
2018. márc. 22. 14:12
 4/23 anonim ***** válasza:
57%

Ezt miért tette?

Menj át hozzá, hogy ezt hogy gondolta

Aztán válasz függvényében cselekedek

Ha egyedül, hát egyedül

2018. márc. 22. 14:16
 5/23 anonim ***** válasza:
49%

A költözés előtt gondolom pakoltatok és rém idegesek voltatok. Mi hangozhatott el ami kiverte nála a biztosítékot?

Nem segített eleget? Nem azt csinálta mire kérted?

Kinek az ötlete volt a költözés?

2018. márc. 22. 14:21
 6/23 anonim ***** válasza:
96%
Én bizonyára 1 perc alatt kiábrándultam volna belőle. Cserbenhagyott,gyerekkel együtt,és erre nincs mentség,bármiért is tette. Ha el akar hagyni tegye,de vagy előre meg kellett volna mondania,vagy segítsen berendezkedni,és megbeszélve a továbbiakat,menjen. Ne sajnáld,de ha közös a gyerek kérd a gyerektartást,hivatalosan lerögzítve
2018. márc. 22. 14:27
 7/23 anonim ***** válasza:
77%

Ez eleg gyakori eset mostanaban legalabbis gyakorin gyakori.

Micsoda ferrrrrrfiak vannak akik csak ugy otthagyjak a gyerekiket azert az sem semmi.

2018. márc. 22. 14:28
 8/23 anonim ***** válasza:
16%

Azért ehhez igen nyomós indok kell.

Ha belegondolok, veszünk egy házat közösen, közös életünk egyik legnagyobb döntése...

Alig várjuk a költözést, az új életet....

Ilyen körülmények között, mi kell ahhoz hogy ebből kilépjek?

Hát biztos nem annyi hogy "már megint nem hajtottad le magad után a wc ülőkét".

Lehet fujjogni hogy otthagyott, de azért meg kéne nézni az okokat is.

Mi történt köztetek? Veszekedtetek? Az előzményekről nem írtál semmit, így tanácsot adni sem lehet.

2018. márc. 22. 14:35
 9/23 A kérdező kommentje:
Nem volt veszekedés és nagyon ciki indokot talált, igazából elmondani is kínos... meggyanúsított, hogy alkoholista vagyok, mert 1 db üveg volt a lakásban a holmik közt, amiket kiselejteztem, egy régi barinős estéről.
2018. márc. 22. 14:46
 10/23 anonim ***** válasza:
97%
Jobb kamut is kitalalhatott volna, ha mar ilyen gerinctelen.
2018. márc. 22. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!