Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párommal vettünk egy közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal vettünk egy közös lakást és az utolsó pillanatban, mondvacsinált indokkal 10 órával a költözés előtt hazament a saját lakásába, a kisfiammal költöztünk az újba. Mit csináljak, hogy ne szenvedjek annyira?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok és nem tudom mit csináljak. Szerezzem vissza? Ott ülök esténkánt a dobozokon és szenvedek, a gyerekkel matracon alszunk és teljesen tehetetlen, erőtlen vagyok. Nem tudom, mi legyen.
2018. márc. 22. 14:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%

Lehet , betojt? Van ilyen!!:) Hagyd kicsit ha a tiéd volt úgyis visszajön van egy ilyen mondás..mellesleg a fiaddal foglalkozz inkább ők jobban megérdemlik ....

:)

2018. márc. 22. 14:53
 12/23 anonim ***** válasza:
6%
Eddig is együtt éltetek? A gyerek közös gyerek? Nem a volt sógorom az esküvője előtt 2 nappal ijedt be, és le akarta mondani az egészet. Aztán mégis összeházasodtak, 2 gyerekük van és 12 éve vannak együtt.
2018. márc. 22. 16:13
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ezek után, ha akarná SEM foglalkoznék vele. De, annyi deig, hogy oldjuk meg a lkást, fizessen ki, vagy én őt és pont.
2018. márc. 22. 17:17
 14/23 anonim ***** válasza:
59%

Ez nagyon gáz duma volt. Iéyen emberrel nagyon vigyáznék. Nem biztos hogy megéri indoklást, könyörgését meghallgatni, mert lehet akkor "is" kamuzni fog.

De a helyzeteteket nem ismerem és így butaság is tanácsot adni. Mondjuk ezt a többi válaszra is érteném.

Én csak a saját tapasztalatomból tudok kiindulni.

A körülmémyeket nem tudom, hogy pl mi lesz a lakás ő részével. De itt elsőnek téged és a gyereket gondolom. A pasi csak sokadik.

2018. márc. 22. 19:12
 15/23 anonim ***** válasza:

Ki a kisfiú apja?

Ha egy másik pasi, ezt a lelépettet felejtsd el. Szedd össze magad, és rendezd el a kettőtök életét. Ha kell, fordulj pszichológushoz, pszichiáterhez, hogy lábra tudj állni.

Ha az apuka ment el, hívd fel, és egyezted vele a kapcsolattartást a gyerekkel, meg a gyerektartás fizetését.

Bár a saját gyerekeét csak nem hagyta volna ott egy alkoholistának gondolt nővel, úgyhogy valószínűleg nem ő az apa. Ez esetben felejtsd el.

2018. márc. 22. 21:20
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem laktunk még együtt. A kisfiú apja nem ő...
2018. márc. 23. 15:28
 17/23 anonim ***** válasza:

Hát, érdekes "indok"

Jön a hétvége, jöjjön át pár barátnőd, rákjátok rendbe a kecót. Sokkal jobban fogod érezni magadat

2018. márc. 23. 16:05
 18/23 anonim ***** válasza:
47%

Tényleg, itt a hétvége, hívj át valakit menjetek el valahová, kisfiadra tekintettel.:) Meg fog ez oldódni vagy így vagy úgy NEM érdemes ezét kibukni-bár ismerem ezt- de ahogy jött úgy múlik el. Szerintem csak beijedt. Van ilyen!

ezét is hagyd ne érezze hogy akaszkodsz rá..

Azért majd beszéljétek meg ezt mit-merre..

Sajnálom. Képzeld akit huszonöt év után hagynak ott. Nekik milyen felállni a padlóról..

2018. márc. 23. 18:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Hali! Mi történt azóta??
2018. ápr. 1. 07:48
 20/23 A kérdező kommentje:

Én erőn felül berendeztem a lakást, ami jelenleg eladásra meg van hirdetve. Egy ideig visszajárt, mikor nem volt itthon a gyermekem, kínosan ügyelve arra, hogy semmit se hagyjon itt. Nyitott voltam, megbocsátottam volna de nem láttam részéről hajlandóságot az újrakezdésre úgyhogy pont most 3 napja amikor szóvá tettem, hogy most már ott tartunk, hogy reggel 10-re ígéri magát és 11-kor én írok rá, hogy mizujs és azért ér oda 12-re mert sokáig reggelizett a haverjaival, akkor behisztizett és letiltott mindenhonnan.

Én vagyok a láma, hogy még ennyire is engedtem ezek után visszajönni. Nem baj, megszívtam.

2018. máj. 16. 04:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!