Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal vettünk egy közös lakást és az utolsó pillanatban, mondvacsinált indokkal 10 órával a költözés előtt hazament a saját lakásába, a kisfiammal költöztünk az újba. Mit csináljak, hogy ne szenvedjek annyira?
Lehet , betojt? Van ilyen!!:) Hagyd kicsit ha a tiéd volt úgyis visszajön van egy ilyen mondás..mellesleg a fiaddal foglalkozz inkább ők jobban megérdemlik ....
:)
Ez nagyon gáz duma volt. Iéyen emberrel nagyon vigyáznék. Nem biztos hogy megéri indoklást, könyörgését meghallgatni, mert lehet akkor "is" kamuzni fog.
De a helyzeteteket nem ismerem és így butaság is tanácsot adni. Mondjuk ezt a többi válaszra is érteném.
Én csak a saját tapasztalatomból tudok kiindulni.
A körülmémyeket nem tudom, hogy pl mi lesz a lakás ő részével. De itt elsőnek téged és a gyereket gondolom. A pasi csak sokadik.
Ki a kisfiú apja?
Ha egy másik pasi, ezt a lelépettet felejtsd el. Szedd össze magad, és rendezd el a kettőtök életét. Ha kell, fordulj pszichológushoz, pszichiáterhez, hogy lábra tudj állni.
Ha az apuka ment el, hívd fel, és egyezted vele a kapcsolattartást a gyerekkel, meg a gyerektartás fizetését.
Bár a saját gyerekeét csak nem hagyta volna ott egy alkoholistának gondolt nővel, úgyhogy valószínűleg nem ő az apa. Ez esetben felejtsd el.
Hát, érdekes "indok"
Jön a hétvége, jöjjön át pár barátnőd, rákjátok rendbe a kecót. Sokkal jobban fogod érezni magadat
Tényleg, itt a hétvége, hívj át valakit menjetek el valahová, kisfiadra tekintettel.:) Meg fog ez oldódni vagy így vagy úgy NEM érdemes ezét kibukni-bár ismerem ezt- de ahogy jött úgy múlik el. Szerintem csak beijedt. Van ilyen!
ezét is hagyd ne érezze hogy akaszkodsz rá..
Azért majd beszéljétek meg ezt mit-merre..
Sajnálom. Képzeld akit huszonöt év után hagynak ott. Nekik milyen felállni a padlóról..
Én erőn felül berendeztem a lakást, ami jelenleg eladásra meg van hirdetve. Egy ideig visszajárt, mikor nem volt itthon a gyermekem, kínosan ügyelve arra, hogy semmit se hagyjon itt. Nyitott voltam, megbocsátottam volna de nem láttam részéről hajlandóságot az újrakezdésre úgyhogy pont most 3 napja amikor szóvá tettem, hogy most már ott tartunk, hogy reggel 10-re ígéri magát és 11-kor én írok rá, hogy mizujs és azért ér oda 12-re mert sokáig reggelizett a haverjaival, akkor behisztizett és letiltott mindenhonnan.
Én vagyok a láma, hogy még ennyire is engedtem ezek után visszajönni. Nem baj, megszívtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!