Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Direkt azt akarja hogy szenved...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt azt akarja hogy szenvedjek, vagy miért csinálja?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akibe 16 évesen nagyon nagyon szerelmes voltam. Mivel neki mindig volt barátnője sosem akartam elmondani, csak barátok voltunk. 17 éves koromban anyukám megint inni kezdett, és nagyon ki voltam borulva, de a suliban próbáltam ezt leplezni mert szégyelltem. Akkor ez a srác belnyúlt a darázsfészekbe egy viccel, kiborultam és mindent elmondtam neki. Ő azt mondta nem viszonozza az érzéseimet, és bár nehezen, de elfogadtam. 3 nagyon nehéz éven vagyok túl, elköltöztem anyutól, mindent teljesen egyedül kellett megoldanom, érettségi után egyetemre akartam menni, de dolgoznom kellett mert egy forintom sem volt. Most mire 20 évesen kezdenek rendeződni a dolgaim, lett egy rendesnek mondható albérletem és hasonlók, ez a pasi ismét a barátom szeretett volna lenni, majd együtt töltünk egy csodálatos éjszakát, és aztán közli hogy külföldre költözik. Azt hittem nekem is jut egy kis boldogság végre, de naív voltam, és most ugyan ott vagyok mint három éve, ugyan az a roncs vagyok aki úgy érzi már soha többé nem lesz boldog, és magányos is lesz.

2021. febr. 8. 00:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
Amúgy mennyire lent lehet az az ember, aki csak itt tud érintkezni a nőkkel és keservesen mocskolja őket? Tehát gondolom ennek sem jut p-na, és itt vergődik, kb minden második kérdésnél próbál óvodás móddjára belerúgni a nőkbe. És ennyi. Ennyi jut neki. Aztán majd 70 évesen, ha azt megéri egyáltalán és nem döglik meg alkoholizmusban mered maga elé, hogy mit is b-szott el.
2021. febr. 8. 02:08
 12/14 anonim ***** válasza:
47%

Kerdezo, hany nap utan dobtad oda magad szuzen? Es miert pont neki, mit nyujtott? Miert nen egy normalis pasinak?

Egyebkent, nem ertem a kiakadosakat par ember reszerol. Noi oldaldol a kerdesek 90 szazaleka gyerekes szinten megragadt nokrol szol. Nem felhaborodni kell, ha valaki leirja az igazsagot, hanem atgondolni.

(Nekem anyam pl. olyannal lepett felre, akinek csaladja volt es evekig abban remenykedett, hogy majd ot valasztjak. Termeszetesen, meg a vak is latta, hogy csak dugasra lesz hasznalva. Anyak napjan, ertheto modon egyik gyereke sem koszonti.)

2021. febr. 8. 05:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
El fogod felejteni ne aggódj, most még fáj, de ha találsz egy normális srácot, akivel tényleg szeretitek egymást, akkor nevetve gondolaz vossza, hogy milyen naív voltál. Roncs pedig nem vagy, nekem is alkohplista volt az anyám pont a gimis éveim alatt, én is eljátszottam, hogy minden rendben, úgyhogy át is érzem a problémádat. Nem is a srác annyira fontos neked, hanem, hogy kötődj valakihez. Inkább alkalmasabb partnert keress.
2021. febr. 8. 06:45
 14/14 anonim ***** válasza:

12-es, egyik gyereke se köszönti, mert szerelmes volt és boldog akart lenni az anyja?

Bírom, amikor huszonéves fiatalok egyik f..aszról/ly...ukról a másikra röpködnek, átlag 10 fölötti létszám járt már a lábuk között, de a szülő, aki mondjuk életében még egyszer boldog akar lenni, mert befásult már a 10-20 éve tartó kapcsolatába, az ki van kiáltva k...nak. Lehet, hogy életében a második férfi, aki hozzányúlt, de mindegy, ő egy riba.nc.:DDD

2021. febr. 8. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!