Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki az érzéseimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voyager24 kérdése:

Elmondjam neki az érzéseimet vagy szenvedjek tovább csendben ?

Figyelt kérdés
Több hónapja reménytelenül szerelmes vagyok a főnökömbe. Mivel teljesen reménytelen szerelemről van szó azon gondolkodom hogy vajon segítene e tovább lépnem ha elmondanám neki hogy mit érzek (esetleg úgy hogy ne tudná hogy ő róla van szó) vagy szenvedjek csendben tovább és majd idővel el felejtem ? Egyébként soha nem nyomulnék rá vagy ilyesmi, azt sem tudja hogy létezem. Trollok kíméljenek. Köszönöm

2021. júl. 13. 15:34
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Egyetlen kérdésre menyi rossz indulatú , bántó megjegyzést kapok, konkrétan mintha bűncselekményt vagy ember ölést készülnék elkövetni. Annyi bűnöm van csak hogy szeretem őt akkor is ha értelmetlen, akkor is ha reménytelen akkor is ha ő soha nem fog rám úgy nézni. Ha a szerelem bűn akkor igen, kúrvára bűnös vagyok !!!!
2021. júl. 13. 17:15
 32/40 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező mondd el neki inkább, ezen az oldalon nem érdemes kérdést feltenni mert vannak nagyon okos emberkék akik az egész életed ismerik és mindent jobban tudnak nálad aztán már nem is a kérdésről van szó egy idő után 😃
2021. júl. 13. 17:19
 33/40 anonim ***** válasza:
34%

a "kurvára" rövid u.

mondjuk a helyesírási szótárt ölelgesd, azzal többre mész.

2021. júl. 13. 17:20
 34/40 A kérdező kommentje:
33/33 Hupsz véletlenül hosszúval írtam, most már legalább tudsz ma mire maszturbálni...
2021. júl. 13. 17:27
 35/40 anonim ***** válasza:
64%
ez kamú kérdés... vagy nő írta, vagy egy meleg férfi..
2021. júl. 13. 17:44
 36/40 anonim ***** válasza:
33%
*vagy férfi írta vagy meleg férfi..
2021. júl. 13. 17:45
 37/40 A kérdező kommentje:
Hahó ! A 10-es választ ha elolvassátok meg amúgy az egész kérdést akkor elég egyértelmű lesz a válasz nem ? Kamu kérdés... eszem megáll :D
2021. júl. 13. 17:51
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Ne, ne "szenvedj csendben"

5#-el értek egyet

2021. júl. 13. 18:50
 39/40 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

A vallomást én sem ajánlom, viszont elhívhatnád kettesben valamilyen programra. Legyen az mondjuk egy kávé. Így tudnátok ismerkedni, beszélgetni, barátkozni, abból meg bármi lehet. Nincs ezzel baj, ha mindketten függetlenek vagytok.

Persze benne van a pakliban, hogy nemet mond, vagy hogy rosszul sül el és utána ketülgetned kell meg sok minden más is, de lehet szerencséd akár. Ha nem próbálod meg, nem tutira nem sikerül. Így legalább az esély megvan. Sok sikert neked! Írj majd, hogy alakult! :-)))

2021. júl. 13. 19:39
 40/40 anonim ***** válasza:

Semmilyen bűnt nem követnél el, ha színt vallanál neki, csak azt értsd már meg, hogy semmi értelme a égvilágon, és utána meg iszonyatosan kínos lenne mindkettőtöknek. Szégyellnéd magad, egy újabb felesleges terhet tennél a válladra, tönkretennéd a munkahelyi körülményeket, sőt lehet a végén melót kéne váltanod.

Nem kell ennyire megsértődni, feltettél egy kérdést és megkaptad az egyöntetű választ.

2021. júl. 14. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!