Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam egy plátói viszonzatlan szerelmen?
Nem vagy tisztában a plátói szerelem kifejezés jelentésével, tudod-e?
---
"Nem tudom elbirni ezt a lelki terhet." "Olyan reménytelen az életem. Teljesen el vagyok keseredve és depressziós lettem." Te szegény!
---
"Feladtam az egész életem és már sosem leszek boldog." Oké! Vagyis nem, ez nem így működik... nyugi, ez csak addig tart, míg nem kerülsz ágyközelbe valaki mással.
Hány éves vagy 16? Mi az, hogy az egész életed feladtad, meg sosem leszel boldog?
Minden elmúlik idővel, nem kellett volna belemenni, ha ő nem érzett irántad semmit. Tanulj belőle, hogy legközelebb ne menj ilyesmibe bele!
Ezt a kérdést én is kiírhattam volna, de délután kettőkor még nem vagyok ennyire részeg, majd este 8-9 fele figyeljetek... xDDD
Amúgy komolyra fordítva a szót... haver, én tökre megértelek. Nálatok mi volt, ami miatt végül nem sikerült? Nálunk én csesztem el mindent a hülye viselkedésemmel és a tapasztalatlanságommal. Ez egyfelől mégnagyobb teher, mert tudom (gondolom), hogy akár egy csodálatos dolog is lehetett volna, másfelől viszont talán ez lehet a kiút is... kitűztem célnak, hogy dolgozni fogok magamon, fejlődni, hogy jobb ember legyek, és ne csesszem el újra.
Ha van kedved privátba kibeszélni, írj nyugodtan. :)
25/F
Voltam nem rég ilyen szituban, pár hónap és kihevered. A letiltással meg neked tett szívességet, gyorsabban túlleszel rajta.
Itt csak az idő segít.
Számára nem voltál olyan vonzó, mint amilyen vonzó ő a számodra. Ez általánosságban is igaz valószínűleg, tehát ő vonzóbb, mint te.
Sajnos ez az oka többnyire, hogy plátói marad egy szerelem akkor is, ha volt szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!