Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tegyem túl magam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam egy plátói viszonzatlan szerelmen?

Figyelt kérdés
Volt valami köztünk és nagyon jó volt vele a szex is, az egész lényét megszerettem. De ő nem érez irántam semmit se. Fáj nagyon. Már élni sincs kedvem. Semmit sem ér hogy mindennel lekötöm a figyelmem mert így is fáj és folyamatosan rá gondolok. Tudom hogy nem kellek neki és még csak hallani se akar rólam. Mindenhonnan letiltott , hogy még véletlenül se tudjak kapcsolatba kerülni vele. Úgy érzem nem számít az életem hogy már nincs miért élni. Nem tudom elbirni ezt a lelki terhet. Feladtam az egész életem és már sosem leszek boldog. Miért van az hogy akit szeretnénk nem lehet a miénk? Olyan reménytelen az életem. Teljesen el vagyok keseredve és depressziós lettem.
2021. júl. 17. 14:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%

Nem vagy tisztában a plátói szerelem kifejezés jelentésével, tudod-e?

---

"Nem tudom elbirni ezt a lelki terhet." "Olyan reménytelen az életem. Teljesen el vagyok keseredve és depressziós lettem." Te szegény!

---

"Feladtam az egész életem és már sosem leszek boldog." Oké! Vagyis nem, ez nem így működik... nyugi, ez csak addig tart, míg nem kerülsz ágyközelbe valaki mással.

2021. júl. 17. 14:09
 2/11 anonim ***** válasza:
38%

Hány éves vagy 16? Mi az, hogy az egész életed feladtad, meg sosem leszel boldog?

Minden elmúlik idővel, nem kellett volna belemenni, ha ő nem érzett irántad semmit. Tanulj belőle, hogy legközelebb ne menj ilyesmibe bele!

2021. júl. 17. 14:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ti is belémrúgtok még egy pár lábbal.
2021. júl. 17. 14:12
 4/11 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon szívesen! Egy plátói vonzalom nagyon nem ér meg ilyen nagy szavakat, érzelmeket meg végképp nem.
2021. júl. 17. 14:15
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Nézd, nem fogom degradálni az érzéseidet, nincs is hozzá jogom, de hidd el, ez el fog múlni. Tudom, nagyon klisés dolog, de az idő tényleg segít. Elhiszem, hogy most úgy érzed, semminek nincs értelme, nem fogsz még egy ilyen embert találni, de hidd el, hogy fogsz, sőt! Ezt most ki kell heverned, sírj, dühöngj, ami jólesik, pár hét múlva meg már csak nevetsz az egészen és el sem tudod majd képzelni, mit láttál ebben az emberben.
2021. júl. 17. 14:17
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

Ezt a kérdést én is kiírhattam volna, de délután kettőkor még nem vagyok ennyire részeg, majd este 8-9 fele figyeljetek... xDDD

Amúgy komolyra fordítva a szót... haver, én tökre megértelek. Nálatok mi volt, ami miatt végül nem sikerült? Nálunk én csesztem el mindent a hülye viselkedésemmel és a tapasztalatlanságommal. Ez egyfelől mégnagyobb teher, mert tudom (gondolom), hogy akár egy csodálatos dolog is lehetett volna, másfelől viszont talán ez lehet a kiút is... kitűztem célnak, hogy dolgozni fogok magamon, fejlődni, hogy jobb ember legyek, és ne csesszem el újra.

Ha van kedved privátba kibeszélni, írj nyugodtan. :)

25/F

2021. júl. 17. 14:43
 7/11 anonim ***** válasza:
51%

Voltam nem rég ilyen szituban, pár hónap és kihevered. A letiltással meg neked tett szívességet, gyorsabban túlleszel rajta.

Itt csak az idő segít.

2021. júl. 17. 15:14
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
Jól írták az előző hozzászólók az idő segíteni fog hogy túl tedd magad rajta
2021. júl. 17. 16:48
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
a plátói az amikor csak a gondolataidban létezik és testiség még nem történt.. tehát ez nem plátói !
2021. júl. 17. 17:47
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Számára nem voltál olyan vonzó, mint amilyen vonzó ő a számodra. Ez általánosságban is igaz valószínűleg, tehát ő vonzóbb, mint te.

Sajnos ez az oka többnyire, hogy plátói marad egy szerelem akkor is, ha volt szex.

2021. júl. 17. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!