Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet tudatosan leépíteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet tudatosan leépíteni a viszonzatlan szerelmet?

Figyelt kérdés
Működhet az hogy tudatosan leépítem magamban egy nő iránt érzet szerelmet? Milyen módszerrel lehetséges?
2021. júl. 28. 13:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%

Arra nem tudom a választ.Őszintén szólva, nem is hiszem, hogy az lehetséges lenne egy normális EQ-jú embernek. De mondok neked egy alternatívát.

Valld be neki mit érzel! Valószínűleg visszautasít, és akkor hatalmas fájdalom lesz belőle. Viszont én mindenképpen ezt ajánlanám 2 ok miatt.

Egy: Megfogsz szabadulni a láncoktól, amik visszatartanának, és hosszabb távon a gyógyulási folyamat után több leszel, mint ami most vagy.

Kettő:Az nem barátság, hogy közben titokban áhítozol utána újra és újra. Te azt nem akarod hogy megszakadjon vele a kapcsolat és nyilván elakarod kerülni a beégést - nagy különbség.

Ez a szokásos, ezerszer hallott sztori: többet akarsz, nem barátságot, de félsz hogy a minimális esélye is elvész hogy lehessen valami és akkor már inkább beéred azzal, hogy szenvedsz mellette. Mert ugye az nagyon romantikus, meg azt is jó lesz hallgatni ahogy majd a pasijairól áradozik melyik este hogy rakták.

Te tudod, de ez a szürke zónás se barátság, se párkapcsolat megannyiszor megmutatta már, hogy csak még több fájdalommal és értelmetlen időpazarlással jár

(ezt a kommentet a saját kérdésemből szedtem ki, amit még tavaly egy értelmes kommentelő adott. Egy év távlatából teljesen igaza volt.)

Elküldöm a saját szituációmnak a linkjét, hátha tanulsz belőle valamit, vagy esetleg hasznos lehet számodra :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

2021. júl. 28. 13:53
 2/16 anonim ***** válasza:
66%
Biztos vagy benne hogy viszonzatlan? Szerintem is beszélj vele előbb,lehet mégsem mond nemet! Ha meg mégis nemet kapsz, hamarabb le tudod zárni!
2021. júl. 28. 14:08
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

no contact módszer a legjobb.

a vallomást nem ajánlom, csak pofára esés lesz belőle, és még nehezebb lezárni, nyilván, ha a csajnak is bejönnél, már alakult volna...

1-nek üzenem, a nem az nem, ezt kellett volna megértened. ha egy nő nem akar tőled semmit, akkor nem akar tőled semmit, kár kapálózni, csak magadat szégyenítetted meg.

2021. júl. 28. 15:18
 4/16 anonim ***** válasza:
73%

Látod kedves kérdező? A #3 egy igaz béta/gyáva ember szavai.

Egy olyan ember, aki csak akkor mer lépni, amikor 110%-os esélyt lát, nem mert kockáztatni, félelemben él. Soha életében nem tett a sorsa ellen azzal a gondolattal, hogy: "mi van ha...? hátha bevállhat" Hiányzik belőle az élni vágyás, csak sodródik az árral.

Nem azért harcolunk egy eleve elrendelt csatában, mert tudjuk, hogy kijövünk belőle nyertesen, hanem azért, mert van esélyünk nyerni, ha meg mégsem, akkor meg JELLEMfejlődés gyanánt kell. Tanuljon az ember az ilyennekkel, és nem csak szituációkra gondolok, hanem emberi érzelmekre, amiket jövőben ellenállóbá vagy éppen érzékenyebbé lehessen tenni.

Ne légy gyáva, ha látsz egy esélyt arra, hogy összejöhet, vagy csak nem akarsz életed végéig megbánva élni azt hallgatva, hogy a csaj, aki tetszik, hogyan farkaltatja magát, és arról áradozik, akkor tegyél érte.

AZ első üzente a 3. betanak

2021. júl. 28. 15:40
 5/16 anonim ***** válasza:

Oh. még valami: Nem is egy olyan "igen", ami még nem lett Igenné változtatva.

True story

2021. júl. 28. 15:42
 6/16 A kérdező kommentje:

Azt nem mondtam neki konkrétan hogy szerelmes vagyok belé, csak miután volt pár romantikus esténk együtt mondtam neki, hogy én többre vágyom.

De azt mondta ő nem akar többet... max néha "romantikázni". Csak nekem elfogyott a türelmem... odavagyok érte.

2021. júl. 28. 15:42
 7/16 anonim ***** válasza:
Romantikázás alatt barátság extrákkal értette, vagy mint "elmegyünk este sétálni, enni, és nézzük a naplementét, de hozzám ne merj érni!"
2021. júl. 28. 15:44
 8/16 A kérdező kommentje:
Barátság extrákkal. Csak azért írtam így, mert volt már ez-az, de szex nem.
2021. júl. 28. 15:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez nem elég, akkor a szokásos módszer, hogy nem találkozol vele, aztán majd elmúlik. Mennyi idős vagy?
2021. júl. 28. 15:56
 10/16 A kérdező kommentje:
36 :)
2021. júl. 28. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!