Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet tudatosan leépíteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet tudatosan leépíteni a viszonzatlan szerelmet?

Figyelt kérdés
Működhet az hogy tudatosan leépítem magamban egy nő iránt érzet szerelmet? Milyen módszerrel lehetséges?
2021. júl. 28. 13:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Hát, akkor tényleg kerüld el, hogy minél hamarabb túl legyél rajta és ne vesztegess rá feleslegesen időt. Gondolom, komolyabb terveid vannak már ilyen idősen. Ő meg extrázgasson csak mással, ha ez kell neki. :) Csak az eleje szar.
2021. júl. 28. 16:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát, ha ténylegesen nem elég neked, és volt ez-az, akkor szexelj vele egyet elősször és utoljára, hogy megtapasztald milyen is vele az egész. Majd ezek után kezdj el egy új fejezetet az életedben nélküle.

2021. júl. 28. 16:03
 13/16 anonim ***** válasza:

az üzengetős csávónak üzenem, nem béta vagyok, amúgy meg nő.

és nem szeretem a rámenős fickókat, tehát a nem, az nem.

minden, ami utána jön zaklatás...

2021. júl. 28. 16:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Te aztán igazi nagy fun lehetsz partikon :)
2021. júl. 28. 16:27
 15/16 A kérdező kommentje:

Az h mikor szexelunk rajta múlik.. van h napokig semlegesen viselkedik aztán meg átjön hogy borozzunk. De azt figyeltem meg hogy foleg rajta mulik minden.

Ha szexelnék vele tuti még eltartana 1 évig hogy elfelejtsem...

Szendvedek tovább aztán lehet szerelmet vallok neki es akkor lehet totál eltunik az eletembol.

2021. júl. 28. 18:31
 16/16 anonim ***** válasza:
68%
A kérdésre nem biztos, hogy tudok válaszolni, de nőként írom, hogy ez a csaj nagyon játszik veled. Ha tényleg szeretne valamit, akkor szívvel-lélekkel érdekelnéd őt. Így kiélvezi, hogy oda vagy érte, gondolom, sok dolgot megteszek érte, néha romantikáztok, aztán ennyi.
2021. júl. 28. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!