Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A fiú, akivel randizok hiányzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiú, akivel randizok hiányzik az exe?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval, találkoztunk párszor, viszont a beszélgetéseinkből egyre inkább azt éreztem nincs túl az előző párkapcsolatán.

Egyik alkalommal fel is jött ez témának, azt mondta, többször eszébe jut a volt barátnője, azon töpreng, vajon jó döntés volt-e, hogy szakított, de közben mikor együtt voltak nem érezte magát olyan jól, nem várta azt sem, hogy találkozzanak.

Próbálom megérteni, hogy egy több, mint két éves párkapcsolaton nem lehet 1-2 hónap alatt túl lépni, viszont nem tudom mit tegyek, folytassam-e a randizást és ismerkedjünk, vagy hagyjam inkább és ne toljak ki magammal.

Nem szeretnék csak egy pótlék lenni, vagy, hogy folyton azon járjon az agyam vajon elég jó vagyok-e, vagy még mindig hiányzik az exe, viszont lehet ha megismerkednénk tudna úgy szeretni, mint azt a lányt.

Akinek van egy kis tapasztalata ebben, le tudná írni a véleményét? Sokat segítenétek vele!

Köszönöm szépen előre is!

2021. aug. 16. 09:02
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
"A fiúNAK..."
2021. aug. 16. 09:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj bele, mert ebből csak te jössz ki rosszul.
2021. aug. 16. 09:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy tényleg hiányzik neki az exe, de én tudok olyanról, hogy az első szex után ezzel a szöveggel koptatta le a pasi a csajt.

Ezért inkább keress mást.

2021. aug. 16. 09:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nincs túl rajta, add ne kezdj vele, mert egyes csak azt veszed észre, hogy az exe karjaiban köt ki.
2021. aug. 16. 09:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez felejtős. Csak 2 hónapja szakított és randizni akar. Szinte 100% hogy csak pótlékot keres, mert még nincs olyan lelki stádiumban hogy új tartós párkapcsolatot ki tudjon alakítani.
2021. aug. 16. 09:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki időt, felejtsd el egy időre. Mond el neki hogy látod ezt. Ha igazán tetszel neki és kész lesz valami újra, megkeres majd.
2021. aug. 16. 09:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha még azon töpreng, hogy jó döntés volt-e, hogy szakított, és lélekben meg gondolatban is sokszor az exén filózik, akkor még nem érdemes vele kezdeni, lehet szimpatizál veled, de inkább pótléknak vagy még jó. Belemehetsz és jóra fordulhat minden, de szerintem kicsi az esélye.

Inkább mondd meg neki, hogy ha valóban szeretne veled megismerkedni és kapcsolatot kialakítnai, akkor keressen meg akkor, ha már túlvan az exén.

2021. aug. 16. 10:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy 6 éves kapcsolatomnak lett vége 4 hónappal ezelőtt. Már túl vagyok rajta, de még nem keresek komoly kapcsolatot. Egyébként ha már nem szerette az exét valaki szakításkor, akkor 2-3 hónap alatt simán túl tud lenni rajta főleg ilyen "rövidebb" kapcsolat után. De a történetben szereplő pasi nemhogy nincs túl rajta, de még szerintem simán vissza is menne az exéhez.
2021. aug. 21. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!