Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a probléma az intimebb találkozónál? Mikben csalódtatok?
Figyelt kérdés
Srácok veletek előfordult már, hogy megismertetek egy lányt, bejött nektek, szexi kisugárzású volt, magabiztosnak tűnt, irásban váltottatok pár forróbb üzenetet is, és amikor jött az új intimebb találkozó csalódtatok?tegnapelőtt 21:27
1/6 anonim válasza:
Volt ilyen - nem voltunk egy hullámhosszon, nagyon más elképzelései voltak a szexualitásról. Idővel viszont lesz annyi élettapasztalatod, rutinod hogy zsigerből még bőven-bőven a felöltözött "fázisban" ráérzel kiben mi rejlik.
2/6 anonim válasza:
Nőként írhatok? Mert akkor: nem állt fel neki. Egyáltalán. Semmire.
4/6 anonim válasza:
2es sajna ez velem is előfordult az útóbbi kapcsolatomban, nagyon szép lány volt és annyira bennem volt az bizonyítási vágy, hogy a túl sok gondolat miatt mindig lelankadt, soha nem volt ilyen problémám
5/6 anonim válasza:
Volt egy csajom, akivel randiztunk néhány hétig, nagyon szép, csinos, sportos csaj, és ami a legfontosabb, életvidám, mindig jókedvű, poénos volt. Emiatt úgy gondoltam, hogy ilyen kisugárzással az ágyban is isteni lesz, annak ellenére, hogy az én ízlésemnek túl vékony volt a csaj. Na és akkor jött a meglepetés: teljesen passzív volt az ágyban, szótlan, csak kifeküdt meztelenül, és várt. Ő nem csinált semmit, csak ha kértem. Ez egy olyan eset volt, ahol imádtam volna a csajt, de tényleg csak a szex miatt szakítottunk (nem is volt még nagyon komoly kapcsolat).
6/6 anonim válasza:
Én nőként tudok ehhez hozzászólni.
Sok srácnak csak a szája nagy és a szája jár.
Sosem volt nagy elvárásom szexet illetően, de mikor a srác beígéri az állítólagosan durva szexet, és csak annyit csinál hogy BELÉMKARMOL mint egy óvódás hiszti közben (???😭😭😭😭) az azért eléggé lelombozó.
De lehetne folytatni a sort azzal, hogy oráltól elmegy 5 perc alatt és szexre már nem kerül sor és a női fél kielégítettlenül marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!