Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bizalmi problémám van, mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizalmi problémám van, mindig ha lebeszélek egy fiúval egy találkozót attól félek hogy majd nem jelenik meg. Hogy tudok ezen tovább lépni, gyógyulni belőle?

Figyelt kérdés
Ha tudom hogy a srác rendes akkor is megvan ez a probléma, attól félek hogy az utolsó pillanatban lemondja vagy csak nem jön el semmilyen jel nélkül. Az exem sokszor ezt csinálta velem..

dec. 5. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egy szakembert javasolom felkeresni! :)
dec. 5. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy ő ilyen volt,nem biztos, hogy a többi is ilyen lesz. Ha lesz pozitívum, akkor majd leszoksz róla.
dec. 5. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Csinálni kell, aztán majd ha kialakul a bizalmad egy új emberrel, aki lehetőleg megbízhatóbb is, mint a köcsög exed, majd elmúlik.
dec. 5. 22:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Járni fogok pszichológushoz megint (szorongás és pánikbetegség miatt voltam régen), és remélem majd hozzászokok ahhoz hogy jól bánnak velem
dec. 5. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz leküzdeni ezeket a félelmeket sajnos. Nekem az volt, hogy mi van ha nem tetszem az illetőnek…meg ha màr megtörtént a tali és lesz folytatása akkor meg biztos sajnálatból teszi/ közben keres egy szebbet/ mikor fog lelépni…..ezeken tényleg szakember tud csak segíteni.
dec. 5. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajod
dec. 8. 23:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Felnőtt párkapcsolatok..

"Fiú, srác"... Ha felnőtt férfire fiúként nézel, az gáz 😎

dec. 9. 08:17
 8/8 anonim ***** válasza:
meg kell próbálni
dec. 9. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!