Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élő párok, ti milyen gyakran és milyen formában tartjátok fenn a kommunikációt egymással a személyes találkozók közötti időszakban, amíg külön vagytok?
Amikor távkapcsolatom volt, akkor naponta többször, de csak írásban, én örültem volna, hogy így, hogy ritkán talizunk, felhívott volna néha, de nem akart, mert érzelmi analfabéta volt. Én hívtam többször de sose örült. Egyszer oda kellett adnom a gépemet anyámnak és ez még az okostelefonok előtt volt, nem tudtam telóról netezni, ő meg full kiakadt, hogy most mi lesz így, mondjam meg anyámnak, hogy nem jöhet a géphez... nemhogy felhívott volna b+...
Akik távkapcsolatban nem beszélnek hívásban, videóhívásban és írásban is, azok nem tudom, hogy bírják...
Nem tudom, hogy mekkora távolléti időtartamtól számít egy kapcsolat távkapcsolatnak, de pl mi van, hogy napokig nem találkozunk, mert olyan a munkám. A leghosszabb 11 nap volt, hogy nem taliztunk, de tavaly volt olyan, hogy hónapokig heti egyszer láttuk egymást.
Naponta beszélünk telefonon és írunk egymásnak. Na nem örökké, hanem mondjuk reggel és este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!