Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat személyes találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat személyes találkozás nélkül? Létezik szerelem ebben a formában?

Figyelt kérdés
Egy közös barátunk által kezdtünk beszélgetni msn-en. 28 éves okos, kedves, intelligens srác és 8000 km-re lakik. Nagyon élvezem a beszélgetéseket, két hónapja ismerjük egymást. Beszélgetéseinknél webkamerát és mikrofont is használunk. Azt mondta hogy szeretné ha kiköltöznék hozzá mert ő nagyon szeret engem és úgy érzi talán szerelmes is. A hiba ott van hogy én is hasonlót érzek iránta. Nagyon kedvelem és biztos vagyok benne hogy ha itt élne vagy én ott akkor biztosan szívesen megpróbálnám vele. Elég furcsa ez az egész helyzet nekem. Én vagyok csak ennyire bolond vagy létezik hogy két ember ilyen módon talál egymásra? Tudom hogy interneten keresztül mindenki azt mond azt hazudik amit csak akar ez az egyetlen ok ami visszatart. Örülnék ha valaki tudna nekem tanácsot adni (esetleg valaki aki volt már hasonló helyzetben)hogy az én helyemben mit is csinálna. 23/L
2010. dec. 11. 08:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Gyere vele össze legfeljebb elhagyod de legalább kijutsz innen ami jó majd lessz kint más nővérem is így csinálta tök gazdag lett és neki kösszönhetően én is kifogok hamarosan költözni kanadába. de csak akkor menj ha nyugatra lakik keletre ne hogy menjél pl az arabokhoz ott csak rabszolga leszel.
2010. dec. 11. 09:03
 2/14 A kérdező kommentje:
Venezuelában él de jómódú családban. Attól nem tartok hogy eladna ;) Köszönöm a tanácsot! Sok sikert neked Kanadában
2010. dec. 11. 09:07
 3/14 anonim ***** válasza:
Voltam már hasonló helyzetben, csak az illető nem 8000, hanem 200km-re lakott tőlem. De hamarabb összevesztünk, minthogy találkoztunk volna. Látogatóba miért nem mész ki? Utána meglátod, hogy milyen lenne a kinti élet, kapnál egy icipici ízelítőt.
2010. dec. 11. 09:10
 4/14 anonim ***** válasza:
23 éves vagy. Ha nincs semmi elkötelezettséged, akkor én a helyedben kimennék.
2010. dec. 11. 09:18
 5/14 anonim ***** válasza:
én nem gondolkodnék ezen,egy próbát megér
2010. dec. 11. 09:24
 6/14 anonim válasza:
Gyerünk!!!!!!!!!!
2010. dec. 11. 09:55
 7/14 anonim ***** válasza:

velem ugyan ez a helyzet

csak én már februárba megyek hozzá 2 év msn után^^mert neki nehezebb bejutni Mo-ra mint nekem ida :)

22/L

2010. dec. 11. 10:09
 8/14 anonim ***** válasza:
szerintem is mehetsz nyugodtan :) én is neten ismertem meg a barátom és 7 hónap után találkoztunk is, azóta is együtt vagyunk és találkozunk amikor csak lehet :)
2010. dec. 11. 11:41
 9/14 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, bár nehéz, de próbáld ezt a fickót elfelejteni, és keresni egy közeli, "hús-vér" társat. Az inetrneten születő szerelem mindig illúzió. Az lehet, hogy igazat mond a másik, de amit épp nem mutat meg magából, azt az oldalát így sosem ismered ki. Az ilyen szerelem nagyon hamar meghal, ha személyesen látod majd a viselkedése többi megnyilvánulását is.

Én 21 évesen szerettem bele egy költő srácba interneten. Aztán hónapok múlva, bár volt köztönk 5 óra! busszal, elkezdtünk járni. Vége is lett, az 1. személyes tali után kb. 3 hónappal. Az ok: azt is kiismertem, amit neten nem tudott megmutatni. Amit ott mutatott, mondott, az is igaz volt mind. De láttam élőben a többit is. Hogy iszonyú makacs, más véleményét egyáltalán nem veszi figyelembe, alkoholizál időnként elég durván, nem figyel az egészségére, olyan a természete, amivel én nem tudok együtt élni.

Véletlenül se költözz el olyan messzire egy olyan pasi kedvéért, akit nem ismertél meg a maga hús-vér valójában. Mert lehet, hogy tetszene az is, amit így nem látsz belőle. De nagyon nagy arra is az esély, hogy nem. L/23

2010. dec. 11. 13:17
 10/14 anonim ***** válasza:
De persze, ha itthon nincsen semmi, ami erősen ide kötne, és tudsz azzal is számolni, hogy szétmentek hónapok múlva, akkor bátran meg lehet próbálni. 23 L voltam.
2010. dec. 11. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!