Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat személyes találkozás nélkül? Létezik szerelem ebben a formában?
velem ugyan ez a helyzet
csak én már februárba megyek hozzá 2 év msn után^^mert neki nehezebb bejutni Mo-ra mint nekem ida :)
22/L
Én azt mondom, bár nehéz, de próbáld ezt a fickót elfelejteni, és keresni egy közeli, "hús-vér" társat. Az inetrneten születő szerelem mindig illúzió. Az lehet, hogy igazat mond a másik, de amit épp nem mutat meg magából, azt az oldalát így sosem ismered ki. Az ilyen szerelem nagyon hamar meghal, ha személyesen látod majd a viselkedése többi megnyilvánulását is.
Én 21 évesen szerettem bele egy költő srácba interneten. Aztán hónapok múlva, bár volt köztönk 5 óra! busszal, elkezdtünk járni. Vége is lett, az 1. személyes tali után kb. 3 hónappal. Az ok: azt is kiismertem, amit neten nem tudott megmutatni. Amit ott mutatott, mondott, az is igaz volt mind. De láttam élőben a többit is. Hogy iszonyú makacs, más véleményét egyáltalán nem veszi figyelembe, alkoholizál időnként elég durván, nem figyel az egészségére, olyan a természete, amivel én nem tudok együtt élni.
Véletlenül se költözz el olyan messzire egy olyan pasi kedvéért, akit nem ismertél meg a maga hús-vér valójában. Mert lehet, hogy tetszene az is, amit így nem látsz belőle. De nagyon nagy arra is az esély, hogy nem. L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!