Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat személyes találkozás nélkül? Létezik szerelem ebben a formában?
Kedves kérdező!
Csak annyit tudok mondani, hogy hallgass a szívedre! Én is hasonló helyzetben vagyok, majdnem 2 hónapig Skype-oztunk a párommal mielőtt találkoztunk volna élőben. Azóta már mindjárt 7 hónapja együtt vagyunk. Igaz, hogy köztünk 500 km van, de 2011-ben befejezem az egyetemet s akkor kiköltözöm hozzá.
Már az első beszélgetés után úgy éreztünk szeretjük egymást. Hiszen még nem is ismertem, nem tudtam, hogy fogjam fel az érzelmeimet, és ő sem tudta kordában tartani az ővét. Tudtuk, hogy egymásnak lettünk teremtve.
Arra viszont számítsál, hogy majd élőben tényleg nem lesz minden rózsaszín, majd rájösztök egymás hibáira, hisz senki sem tökéletes. De ez minden kapcsolatra érvényes.
Én sem gondoltam, hogy így fogom megismerni életem szerelmét, de az élet kifürkészhetetlen, s ez a szép benne. Most már tudom, hogy vele akarom leélni az életemet.
Én 21 L, Ő 29 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!