Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat személyes találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat személyes találkozás nélkül? Létezik szerelem ebben a formában?

Figyelt kérdés
Egy közös barátunk által kezdtünk beszélgetni msn-en. 28 éves okos, kedves, intelligens srác és 8000 km-re lakik. Nagyon élvezem a beszélgetéseket, két hónapja ismerjük egymást. Beszélgetéseinknél webkamerát és mikrofont is használunk. Azt mondta hogy szeretné ha kiköltöznék hozzá mert ő nagyon szeret engem és úgy érzi talán szerelmes is. A hiba ott van hogy én is hasonlót érzek iránta. Nagyon kedvelem és biztos vagyok benne hogy ha itt élne vagy én ott akkor biztosan szívesen megpróbálnám vele. Elég furcsa ez az egész helyzet nekem. Én vagyok csak ennyire bolond vagy létezik hogy két ember ilyen módon talál egymásra? Tudom hogy interneten keresztül mindenki azt mond azt hazudik amit csak akar ez az egyetlen ok ami visszatart. Örülnék ha valaki tudna nekem tanácsot adni (esetleg valaki aki volt már hasonló helyzetben)hogy az én helyemben mit is csinálna. 23/L
2010. dec. 11. 08:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Párommal úgyanugy volt annyi különbséggel hogy ő "csak" 270 km-re lakik. Állítólag már találkozásunk előtt szerelmes volt belém. Most már együtt lakunk Pesten :)
2010. dec. 11. 13:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Csak annyit tudok mondani, hogy hallgass a szívedre! Én is hasonló helyzetben vagyok, majdnem 2 hónapig Skype-oztunk a párommal mielőtt találkoztunk volna élőben. Azóta már mindjárt 7 hónapja együtt vagyunk. Igaz, hogy köztünk 500 km van, de 2011-ben befejezem az egyetemet s akkor kiköltözöm hozzá.

Már az első beszélgetés után úgy éreztünk szeretjük egymást. Hiszen még nem is ismertem, nem tudtam, hogy fogjam fel az érzelmeimet, és ő sem tudta kordában tartani az ővét. Tudtuk, hogy egymásnak lettünk teremtve.

Arra viszont számítsál, hogy majd élőben tényleg nem lesz minden rózsaszín, majd rájösztök egymás hibáira, hisz senki sem tökéletes. De ez minden kapcsolatra érvényes.

Én sem gondoltam, hogy így fogom megismerni életem szerelmét, de az élet kifürkészhetetlen, s ez a szép benne. Most már tudom, hogy vele akarom leélni az életemet.

Én 21 L, Ő 29 F

2010. dec. 11. 18:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek. Azt hiszem lesz mind elgondolkoznom! :)
2010. dec. 12. 04:42
 14/14 anonim válasza:
Szia!azóta mi a helyzet?
2012. febr. 29. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!