Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat kérdezném akik távkapcsolatban vannak. Mennyi volt az az idő mielőtt legelőször találkoztatok személyesen és hogy bírtátok addig?
Én a tinderen találtam egy pasit január legelején, 200 km távolság van közöttünk. 3-4 napig ott levelezgettünk, de annyira egyértelmű volt a szimpátia, hogy tel.számot és nevet cseréltünk.
Még aznap váltottunk néhány üzenetet viberen, majd felhívott.
Másnap küldött futárral egy hatalmas csokor virágot úgy, hogy csak a várost ismerte, ahol lakom. A virágboltos hívott, hogy küldtek egy csokrot nekem, hová hozhatják.
Akkor hétvégén találkoztunk, az első randin szex is volt.
Nem sok idő telt el azóta, de a hétvégeket azóta mindig együtt töltjük.
Szóval az elaő levélváltás és az elaő randi/szex között kb. 1 hét telt el.
Nem igazán értem a kérdést, attól még, hogy távkapcsolatban kezdtük először élőben találkoztunk, találkozgattunk, élőben jöttünk össze, nem a neten keresztül anélkül, hogy valaha találkoztunk volna - ilyenbe soha bele se mennék, ne viccelj már.
Első találkozóra nem kellett várni, utána 2-3 hetente töltöttünk együtt 1-1 hétvégét, néha elutaztunk együtt, másfél év után összeköltöztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!