Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki itt ismerte meg a barátját/barátnőjét? Távkapcsolat? Mennyi idő után találkoztatok? Mióta tart? Stb.
Exet. 5 percre lakott. De ismerek 2 lányt,akik ebben a kerületben laknak.
Meg egyszer beszéltem valakivel,aki pár méterre járt tőlem suliba.
De mostanában még pestieket se nagyon :D
Itt ismerkedtünk meg, úgy 3 hét beszélgetés után találkoztunk, 180 km-re lakott, 8 hónapig távkapcsolat volt, ő járkált hozzám általában 1-2 hétre.
Azóta Feljöttem Budapestre és összeköltöztünk, 13 hónapja vagyunk együtt.
Nem igazán sikerült, pedig megismertem már legalább 10-15 lányt innen. Én nyugat-magyarországi vagyok és az összes ismerősöm budapesti, de leginkább tiszántúli, vagy külföldi. Annyira meg persze nem nézek ki jól, hogy miattam utazzanak 180-200 km-et, vagy hogy rám várjanak és én utazzak hozzájuk.
Aki véletlenül környékbeli volt, az általában az első fotóküldés után dobta az ismerkedést.
ismertem már meg itt egy lányt akivel elég szoros lett a kapcsolatunk, de azon kívül tényleg mindenki más megyében lakott, vagy az ország másik felében :D te hol laksz egyébként? :P
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!