Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Te eljegyeznél egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te eljegyeznél egy olyan lányt akivel összesen 5 napot találkoztál? De 2 év és 5 hónapja távkapcsolatban élnek.

Figyelt kérdés

2016. márc. 5. 19:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

hát ez nagyon érdekes. 5 nap több mint 2éves kapcsolatban? ez inkább levelezőtárs.

és dehogyis, ez előtt időt kell tölteni egymással, megismerni, együtt élni.

2016. márc. 5. 19:13
 2/16 curáku ***** válasza:
61%

Nagyon cuki... utoljára 10 évesen volt ilyenem, de az nem a pasim volt, hanem az iskolai levelezőtársam.

Mégis hány évesek vagytok és hol laktok??

2016. márc. 5. 19:23
 3/16 Költőnő? ***** válasza:
Minek
2016. márc. 5. 20:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség.

Ez nem kapcsolat, ne haragudj. A távkapcsolat a világ legnagyobb ökörsége.

2016. márc. 6. 20:35
 5/16 anonim válasza:
37%
,,Jobb szeretni valakit, aki messze van és epedezni azért, hogy veled legyen, mint szeretni valakit, aki még közel is van, de nem törődik azzal, hogy lásson téged. ''
2016. márc. 6. 22:59
 6/16 anonim válasza:

Válaszolj a kérdésekre:

Szereted?

Örömet okoznak a találkozások?

Jó vele együtt időt tölteni?

El tudtok lenni kettesben 2-3 napig anélkül, hogy egymás agyára mennétek?

2016. márc. 7. 07:16
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Távolról minden sokkal egyszerűbb. Pl. nem kaptak össze olyan apróságokon, mint hogy elsózta a levest, ki mikor ér haza, kinek milyen rigolyája van, nem látjátok egymást idegesen, hisztisen, nem éri meg, ez tiszta lutri. Próbálj meg vele több időt tölteni. Utazz hozzá, ha ennyire komolyak a szándékaid.
2016. márc. 7. 10:24
 8/16 anonim ***** válasza:
#5-ös! Hagyjuk már. Ilyen hülyeséget évek óta nem hallottam. Ha a párom nem törődik velem, mehet a levesbe. Ennyi.
2016. márc. 7. 13:27
 9/16 anonim ***** válasza:

mégis mekkora a távolság? másik bolygón lakik vagy mi, hogy 2,5 év alatt csak 5napot találkoztatok?

már ne haragudj, de szerintem ez nem kapcsolat.

van több ismerősöm, akik távkapcsolatban élnek . olyat is tudok, akiket több ezer kilóméter választ el. de mindent megtesznek érte, hogy tudjanak találkozni+ hogy egy helyre költözhessenek.

nem értem mi a fenének eljegyezni így. inkább költözzetek egy városba, randizgassatok, ismerjétek meg rendesen a másikat. utána jöhet majd az összeköltözés, igény szerint eljegyzés. de előbb meg kéne ismerni a másikat.

amúgy csak egy másik kérdés. mégis honnan veszed, hogy amikor kb évekig nem látod, akkor addig nem toszogatja más is a lányt?

mert én se igen várnék olyan fiúra, akit 5x láttam 2,5 év alatt.

szóval komolyan érdekelne hány ezer kilométer a távolság köztetek.

2016. márc. 7. 13:52
 10/16 anonim ***** válasza:

Saját példa: interneten keresztül ismerkedtünk meg, 6 hónapig nem találkoztunk személyesen (1500 km távolság), de rendszeresen szkájpoltunk. Ezalatt az időszak alatt megismertük egymást. 6 hónap után találkoztunk 10 napra, 5. nap eljegyzés.

10 hónapra rá esküvő. És köszönjük, azóta is jól vagyunk (több, mint 3 éves házasként) :)

Ettől függetlenül nem ajánlanám az internetes ismerkedést másoknak, mert sok buktatója van, csak akkor működik, ha mindkét fél teljesen őszinte, ez pedig elég ritka. Csak azért írtam le a példánkat, hogy ilyen is létezik.

2016. márc. 9. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!