Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te eljegyeznél egy olyan lányt akivel összesen 5 napot találkoztál? De 2 év és 5 hónapja távkapcsolatban élnek.
hát ez nagyon érdekes. 5 nap több mint 2éves kapcsolatban? ez inkább levelezőtárs.
és dehogyis, ez előtt időt kell tölteni egymással, megismerni, együtt élni.
Nagyon cuki... utoljára 10 évesen volt ilyenem, de az nem a pasim volt, hanem az iskolai levelezőtársam.
Mégis hány évesek vagytok és hol laktok??
Hülyeség.
Ez nem kapcsolat, ne haragudj. A távkapcsolat a világ legnagyobb ökörsége.
Válaszolj a kérdésekre:
Szereted?
Örömet okoznak a találkozások?
Jó vele együtt időt tölteni?
El tudtok lenni kettesben 2-3 napig anélkül, hogy egymás agyára mennétek?
mégis mekkora a távolság? másik bolygón lakik vagy mi, hogy 2,5 év alatt csak 5napot találkoztatok?
már ne haragudj, de szerintem ez nem kapcsolat.
van több ismerősöm, akik távkapcsolatban élnek . olyat is tudok, akiket több ezer kilóméter választ el. de mindent megtesznek érte, hogy tudjanak találkozni+ hogy egy helyre költözhessenek.
nem értem mi a fenének eljegyezni így. inkább költözzetek egy városba, randizgassatok, ismerjétek meg rendesen a másikat. utána jöhet majd az összeköltözés, igény szerint eljegyzés. de előbb meg kéne ismerni a másikat.
amúgy csak egy másik kérdés. mégis honnan veszed, hogy amikor kb évekig nem látod, akkor addig nem toszogatja más is a lányt?
mert én se igen várnék olyan fiúra, akit 5x láttam 2,5 év alatt.
szóval komolyan érdekelne hány ezer kilométer a távolság köztetek.
Saját példa: interneten keresztül ismerkedtünk meg, 6 hónapig nem találkoztunk személyesen (1500 km távolság), de rendszeresen szkájpoltunk. Ezalatt az időszak alatt megismertük egymást. 6 hónap után találkoztunk 10 napra, 5. nap eljegyzés.
10 hónapra rá esküvő. És köszönjük, azóta is jól vagyunk (több, mint 3 éves házasként) :)
Ettől függetlenül nem ajánlanám az internetes ismerkedést másoknak, mert sok buktatója van, csak akkor működik, ha mindkét fél teljesen őszinte, ez pedig elég ritka. Csak azért írtam le a példánkat, hogy ilyen is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!