Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te eljegyeznél egy olyan lányt akivel összesen 5 napot találkoztál? De 2 év és 5 hónapja távkapcsolatban élnek.
Természetesen igen.
Olyan környezetben élek, hogy élő ismerkedésre nemigen van lehetőség, kihalt a környék és bulizni meg nem szeretek. Kifinomult szórakozási lehetőség nincs, "jóaseggedkőkóla"-féle udvarlásnak meg nem vagyok híve.
Így egyetlen mód az ismerkedésre az internet, ahol meg is találtam Őt. Mi is távkapcsolatban vagyunk, csak néhányszor találkoztunk de hosszú ismeretségi idővel. Mondjuk örülhetünk annak, hogy megengedték, hogy találkozzunk egyáltalán. Egy városba akarunk költözni, ha majd meg fogjuk tehetni.
Mivel szeretjük egymást, így egyértelmű, hogy én már most úgy kezelem a járásunk első pillanata óta, hogy a feleségem. Régen rossz, ha egy papír határozza meg az érzelmeket. Ha ez elejétől fogva nincs meg, az nem tudom mitől párkapcsolat.
Nem. Még 5 nap egyben sem elég a másik kiismerésére! Akkor ismered meg a másikat, ha már nincs olyan hogy én hazamegyek, mert otthon vagy, hónapok óta együtt éltek, és megéltétek, hogy fáradtak, nyűgösek, idegesek és/vagy betegek vagytok, netán összevesztetek valamin.
Mikor tudnátok összeköltözni?
Mert a jegyességnek se sok értelme van évekig, max facebook mutogatásként.
De haver példája: eljegyezte a csaját, mert együtt voltak a nyáron 2 hetet és jó volt. Azóta havonta 1x találkoznak, az is veszekedéssel telik, az eredmény is megvan: félrek*r mindkettő...
2,5 év alatt 5 nap semmi, testileg és lelkileg is, egy távol élő barát csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!