Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek van vagy akár csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek van vagy akár csak volt távkapcsolata, mennyi (volt) a távolság és milyen gyakran találkoztok/találkoztatok?

Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Kb 200km volt a távolság minden második hétvégét töltöttük együtt, nyáron több ideig is egymásnál voltunk.
2016. szept. 22. 10:38
 2/8 anonim ***** válasza:
8honap es 1500km tav.Amikor csak tudott,jott,2-3-4hetente es kozben ket hosszabb szabadsagra.
2016. szept. 22. 11:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100 km, hétvégente találkoztunk, illetve nyáron többet voltunk egymásnál.
2016. szept. 22. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:

2000 km volt a táv közöttünk és 3-4 hetente találkoztunk. Működhetett volna, ha azonosan érzünk egymás iránt. Mindig csak én utaztam, suli mellett dolgoztam emiatt. Míg én már azt terveztem, hogy a suli végén költözök ki hozzá, hogy elkezdhessük a közös életünket addig ő ott kint talált magának mást, akivel először "csak" hónapokig megcsalt engem, végül szakított és vele összejött.

Nem hibáztatom, biztos könnyebb egy közelebbi lánnyal. De a megcsalást megvetem.

Remélem másnak több szerencséje volt / van :)

20N

2016. szept. 22. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Több, mint 300km...

Ha rajtam múlt, akkor mentem minden hétvégén, ha rajta akkor havi 1x.

De amúgy nem a távolság miatt kell aggódni, hanem hogy hűséges-e... engem felszarvazott.

22l

2016. szept. 22. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:

300 km, még gimiben. Minden hétvégén találkoztunk. A dolognak az vetett véget, hogy borzalmasan féltékeny volt, korlátozni próbált, amit egy ideig hagytam, majd betelt a pohár és kiraktam.

Szerintem a távkapcsolatok csak addig működhetnek, amíg csak ideiglenes állapot a távolság, és a jövőt hasonlóan képzeli a 2 fél. No meg amíg megvan a bizalom.

2016. szept. 22. 11:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálam szintén az volt, mint az elsőnél, 200 kilométer és kéthetente találkoztunk, egyedül a nyaraláson voltunk egyhuzamban együtt két hétig.

Távkapcsolatot soha többé nem vállalnék, aki ebben gondolkodik, nagyon fontolja meg! Nem csak a távolság, a jövőbeni tervek miatt sem. Ha egyik fél sem tud kimozdulni a komfortzónából, akkor abból sosem lesz egészséges kapcsolat, csak nyűglődés... arról nem beszélve, hogy nem tudod kiismerni az embert, akit csak kéthetente látsz, hiába beszéltek minden nap telefonon.

Messziről jött ember azt mond, amit akar...

2016. szept. 22. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
1000km, átlag havonta egy hétvégét tudunk együtt tölteni, de - mivel itthon semmi lehetőségem nincs meg a "keddves" rokonok állandóan visszahúznak, meg leszólnak - tervezek kiköltözni hozzá.
2016. szept. 23. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!