Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Menthető a dolog?
Keresd fel, és beszéljetek meg talit, kész!
Kis távolság ne állítson meg.. :)
Nem tudom, szerintem ha ennyire nem erőltette ő sem a dolgot, ha már te ráírtál, akkor valószínüleg nem annyira nagy részéről a vonazlom, mint nálad.
Azt nem állítom, hogy semleges vagy, de szerintem a vonzalom nem olyan mértékben kölcsönös. Megteheted, hogy ráírsz, keresed továbbra is és megvárod a reakcióját, de nem nagyon erőlteti meg magát. Ha annyira fel volna pörögve, már biztosan felhívott volna, vagy mikor törölted magad FB.ról, akkor kétségbeesetten keresne lehetőséget, hogy nehogy "elvessz". Én a leírtak alapján ezt nem érzem belőle. Próbáld meg még fenntartani a kapcsit, ha ennyire vonzódsz hozzá, de ha továbbra is ilyen a hozzáállása, akkor szerintem kár időt pazarolnod rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!