Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthető a dolog?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, megromlott a kapcsolatom a párommal. Több dolog miatt is, legfőbbképp azért, mert ő külföldön tervezi leélni az életét, ellentétben velem. Amióta kint él, elhanyagol, nem figyel rám, mindent elfelejt, amit mondok. Én ezt többször is közöltem vele, mint azt is, hogy én egyáltalán nem tervezem a kiköltözést. Ennek ellenére ő mégis kiment, amit elfogadok, bár nagyon nehéz, de ha őt ez teszi boldoggá, hát megértem és beletörődök. Ami nagyon zavaró számomra, hogy a szavára sem lehet adni, nem mindig tartja be, amit ígér. Ha megjegyzem, hogy nem erről volt szó, akkor egyből kifogásokat keres, amik lehet, hogy igazak, de engem nem hatnak meg. Olyat ne ígérjen, amit nem tud betartani. És ha én képes vagyok megtenni érte bármit, mindent hátrahagyok, ha róla van szó, akkor ő miért nem képes legalább fele annyira odafigyelni rám? :( Annyira elkeserít ez az egész, hogy nem biztos, hogy van ennek így értelme... Főleg, hogy a jövőnket másképp látjuk. Priviben kifejtem, ami nem érthető, vagy ha kérdésetek van. Jó lenne valakivel megbeszélni, aki kívülállóként tud véleményt mondani. Előre is köszönöm.2013. júl. 20. 22:26
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez a kapcsolat meghalt... legalábbis az ő részéről biztosan.
Nyugodtan szakítsatok közös megegyezéssel, teljesen felesleges egymás idejét húzni..
4/4 A kérdező kommentje:
Amikor említettem neki, hogy ez így nagyon nem oké, és nagyon boldogtalan vagyok, azt mondta, hogy akkor hazajön. De ez meg neki nem lenne jó, mert szereti, amit most csinál. Csak azért jönne haza, mert fél, hogy elveszít. De szerintem már ez megtörtént. Szeretem, de kiábrándít ez a dolog.
2013. júl. 20. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!