Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzom neki, de valahogy mégse?
Nagyon megszerettem egy srácot, mert tényleg nagyon belsőséges kapcsolatunk volt barátként. Felmerült az együttjárás gondolata, de ezt elvetettük mert távkapcsolatot nem igazán tudtuk volna megoldani. A srác is úgy érzett mint én.
Így probáltunk továbbra is barátként vizsonyulni egymáshoz. de nem ment, mert kiüresedett az egész. Így abbhagytuk a beszélgetést. Egy világ tört össze bennem, mert tényleg ő töltötte be a támogató, a barát, a társ szerepkört. Félév telt el és ő újra írt, mert hiányzom neki. De most se olyan mint rég, sőt rosszabb mint amikor abbahagytuk. Tudom h nem várhatom el h minden olyan legyen mint régen. Úgy h nagy ritkán ír és eléggé passzív nagyobb fájdalmat okoz mintha nem írna egyáltalán.
Nem értem h miért akart velem újra beszélni, ha közben úgy érzem h mintha nekem tenne szivességet.
Mit tehetnék? Beszéltem már vele, de indokot nem tud vagy inkább nem akar mondani.
Voltatok már hasonló helyzetben? Valaha meg fog törni a jég? Mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!