Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a 70-es,80-as években kötöttek házasságot egyetemen ismerkedett párok, és még mindig együtt vagytok, hányszor találkoztatok havi vagy heti szinten?
Az én szüleim 79-ben házasodtak, előtte 4 évet jártak együtt. Főiskolai ismeretség. Fősuli alatt anyum kolis volt, apu helyben ott lakott. Sokat voltak együtt. De házasságkötés után sokat költöztek, sokat dolgoztak, és 5 évvel később apám külföldre utazott dolgozni. Akkoriban sok férfi kijárt Kazahsztánba az olaj biznisz miatt, jó kereseti lehetőség volt. Így távkapcsolatba kerültek. Pár havonta, fél évente találkoztak csak. 1-1,5 évet volt kint kb. apám, addig anyu gyakorlatilag egyedül nevelt engem és a bátyám. Nem lehetett neki könnyű...
Nem hiszem, hogy megerősítette a kapcsolatukat. Együtt maradtak, mert muszáj volt. Mert építkeztek, és az apám által megkeresett pénzt a házba fektették.
Nem tökéletes a házasságuk. Apámnak voltak nőügyei, amelyekről mindannyian tudtunk... Egyszer sodródtak a válás szélére, de a mai napig együtt vannak. Főleg azért szerintem, mert a leharcolt, nem tipp-topp anyum 45 évesen (amikor kiderültek az afférok), két gyerekkel úgy gondolhatta, nem fog újra társat keresni. Nem volt hozzá energiája, motivációja. Lenyelte a békát és maradt a biztosban.
Félreértés ne essék, nagyon szeretem anyukámat. De akkor és ott megalkudott. Miattunk is, biztos, a bátyámmal. És összességében örülök, hogy nem kellett csonka családban felnőnöm.
Kiegészítés: amikor én sodródtam a válás szélére két éve, mert a férjem megcsalt, anyum támogatott abban, hogy elváljak. Pszichológus barátnőm szerint azért, mert tisztelte bennem, hogy én meg mertem lépni azt, amit ő nem.
Bocsi, elkalandoztam. :) Remélem, azért hasznos valamennyire a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!