Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy nem jöttetek össze a párotokkal amikor megismerkedtetek, de rá x évre úgy hozta a sors hogy találkoztatok újra és végül együtt lettetek?

Figyelt kérdés

2016. jan. 13. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, miután megismerkedtünk (utazás során) nem volt köztünk semmi, nem is nagyon tartottuk a kapcsolatot utána. Rá kicsit több, mint egy évvel találkoztunk újra és aztán össze is jöttünk (azóta is együtt vagyunk).
2016. jan. 13. 15:50
 2/7 anonim ***** válasza:
igen,de sajnos nem volt az igazi :( sokat fájt a szívem miatta! tudom,ha előbb találkozunk,minden szuper lett volna!
2016. jan. 13. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
mármint az x évvel azelőttre gondolok,mikor először összefutottunk!ha akkor összejövünk és nem x évre rá,minden jobb lett volna.
2016. jan. 13. 16:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, én most ebben a cipőben járok. Nemrég jöttünk össze és 3 éve már,hogy ismerjük egymást.

Mindketten 21 évesek vagyunk.

2016. jan. 13. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Együtt nem lettünk, de nagyon jókat szexeltünk!
2016. jan. 13. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
remélem, lesz ilyen.
2016. jan. 14. 00:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi is így voltunk! Találkoztunk egyik márciusban egy koncerten, akkor én még jegyben jártam az akkori párommal. A jelenlegivel akkor csak beszélgettünk egy nagyon jót, azonnal egymásra hangolódtunk. Facebookon bejelöltük egymást, és ennyi. Az év októberében pár posztomhoz kommentelt és ennek apropóján privátban is beszélgetni kezdtünk. Október végén elcsattant egy csók, ugyanannak a zenekarnak a koncertjén. Kimondva december elején lett, hogy együtt vagyunk. Azóta eltelt több mint egy év, és imádom nagyon! Örülök, hogy attól hogy akkor elsodródtunk egymás mellől, egymásra találtunk, az idő csak a javunkra vált.

Bőven van ilyen szerintem :)

2016. jan. 14. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!