Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy nem jöttetek össze a párotokkal amikor megismerkedtetek, de rá x évre úgy hozta a sors hogy találkoztatok újra és végül együtt lettetek?
Igen, én most ebben a cipőben járok. Nemrég jöttünk össze és 3 éve már,hogy ismerjük egymást.
Mindketten 21 évesek vagyunk.
Mi is így voltunk! Találkoztunk egyik márciusban egy koncerten, akkor én még jegyben jártam az akkori párommal. A jelenlegivel akkor csak beszélgettünk egy nagyon jót, azonnal egymásra hangolódtunk. Facebookon bejelöltük egymást, és ennyi. Az év októberében pár posztomhoz kommentelt és ennek apropóján privátban is beszélgetni kezdtünk. Október végén elcsattant egy csók, ugyanannak a zenekarnak a koncertjén. Kimondva december elején lett, hogy együtt vagyunk. Azóta eltelt több mint egy év, és imádom nagyon! Örülök, hogy attól hogy akkor elsodródtunk egymás mellől, egymásra találtunk, az idő csak a javunkra vált.
Bőven van ilyen szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!