Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy a sors alakítja az életünket? Hogy akiknek együtt kell lenni azok akár 4-5hónap múlva is együtt lesznek?
akinek meg atomot kell kapnia az atomot kap :D
álmodozzatok
Én nem hiszek a sorsban ne haragudj. Én úgy gondolom, hogy mindenki a saját életének kovácsa, hogy mennyire sikeres, attól függ mennyire ambíciózus, mennyire opportunitista.
Ha ambíciózus és opportunitista nagyon az egyén az sokat próbálkozik jó helyen és sokszor de ha nem is sokszor de többször összejönnek a dolgai mint másoknak.
Ez egy külső szemlélőnek sorsszerűnek tűnhet. Mert látszik az emberen az akarat, a tűz. Innen alakul ki egyes emberekről, hogy "nagy dolgokra hivatott ez az ember", a "sors ís úgy akarta" stb.
Ha te nem teszel érte, akkor soha nem fog a sors az öledbe dobni semmit. Ha meg akarod nyerni a lottó ötöst akkor is ki kell váltanod a szelvényt hozzá. Csak hogy értsd a sok halandzsát amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!