Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotokkal már csak max 2hónapot tölthettek együtt, aztán elszakit benneteket egymástól a sors, tálan örökre. Hogyan tovább?
Mit tennétek ha megtudnátok hogy már csak max 2hónapott tölthettek együtt a párotokkal/szerelmetekkel?
kb egy hete tudtam meg(én 20), hogy a fiúm (24) max. 2hónap múlva vissza kell hogy menjen az országba, Libanonba, ahonnan jött.
lehet soha többé nem fogjuk látni egymást.nem tudunk minden nap találkozni, de minden másnap. és ezt az idöt ki szeretném használni. megszeretnék tenni mindent, hogy a következö két hónapban úgy érezze magát mintha álmodna, s aztán ha sors elszakit bennünket egymástól, akkor szép emlékei maradjon rólam.
habár ö azt mondta, hogy már most is nagyon boldog amikor velem van. nem tud semmi rosszra gondolni, elszállnak a gondjai. de viszont Libanonban van a családja (szülei,testvérei) akit már 5éve nem látott.
ti mit tennétek? mivel tennétek boldoggá a párotokat?
ötlet?
Menny vele...
Más 5letem nincs. :S
az a bibi,hogy alig 2honapja vagyunk együtt,ismerjük egymást.de nagyon megszerettük egymást. úgy érezzük megtaláltuk a nagy szerelmet. de 2hónap után rögtön vele menni? gondolkodtam már rajta. de valahogy bizonytalan vagyok.
azt ajánlották neki h olyan 3-6honap mulva probalja meg ujra, hogy vissza jöjjön Auszriába, de nem nagy esély van rá hogy akkor vissza engedik.
Menj vele,szerintem.Próbáld meg,ha szereted ne engedd csak úgy el.Vagy menj vele,vagy pedig valahogy oldjátok meg a találkákat.Egy próbát megér,ha nem tetszik még hazajöhetsz
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!