Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóln ál egy ilyen, gazdag pasihoz? Tudnál vele együtt élni?
Ha igazàn szeret a pàrod, de nemcsak most és nem méri el a farkàt melletted, és nem érezteti meg veled, hogy anyagiakban jobban àll melletted,akkor nincs probléma.
Nagyon sokat szàmit, hogy te mennyire vagy kiegyensùlyozott mellette, ha most megérezteti veled, a különbséget, akkor én lépnék. Viszont én lehet, hogy bele sem mennék ilyen kapcsolatba, mert nagyon rosszul érezném magamat, szeretem, ha egyenrangùak vagyunk egymàs mellett.
Ne haragudj, de ez a "sosem leszünk közös kasszán, mert félti a pénzecskéjét" dolog nekem nagyon böki a csőrömet...
Ő magánorvoshoz jár, te pedig nem mész elmenni dokihoz, és ő nem ajánlja fel, hogy kifizeti a kezelésedet?
Nem is emlékszel,. mikor vitt el utoljára vacsorázni?
50 ezer forint neki nem tétel, de téged egy moziba se visz el?
Ne is haragudj, de ez így nagyon gáz! Ez a pasi rettenetesen anyagias, és önző!
Igazi sóher,garasos emberke.Hiába gazdag...Ha jól értem már évek óta együtt vagytok,de még egy fillért sem költött rád a kötelező ünnepi ajándékokon kívül.Én hagynám az ilyet a fenébe.És nem,nem a pénz miatt.Hanem apró nullaforintos dolgokkal azért kedveskedhetne.(egy sál virág,egy vacsora,stb kijöhet pár 100 forintból is..)Már kijelentette,hogy közös kasszán nem lesztek.Ha odaköltözöl majd hozzá,akkor csak te egy vendég leszel ott,nem több....
Szerintem már most tönkrement a kapcsolatod...
Igen Problem, sajnos ez így van :(
Akinek van valamicske, az nagyon megbecsüli, akinek meg nagyon sok jutott, az mindenkitől sajnálja, csak magától nem :(
Amúgy már rég otthagytam volna a pasit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!