Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóln ál egy ilyen, gazdag pasihoz? Tudnál vele együtt élni?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy párom meglehetősen tehetős, én pedig közel sem vagyok az. Amikor megismerkedtünk, még újgazdagnak számított szórta a pénzt. Azóta eltelt 4.5 év, és még mindig szeretjük egymást. Párom már komolyabb dolgokon gondolkozik, így, közel a 30hoz. Lakásvásárlásra gyűjt, amióta velem van, vagyis az utóbbi kb 4 évben. Ennek nagyon örülök, és ha minden így megy tovább, jövőre lesz is hova odaköltöznünk. Csak közben nagyon anyagiassá vált, 5 ft-ra pontosan kiszámol mindent ami kettőnket illet. Nem is emlékszem arra, hogy elgutóbb pl mikor hívott meg egy kajára. Talán vagy 2 éve. Ha születésnapom van vagy karácsony, akkor persze vesz szép ajándékot, de egyébként az év többi kb 360 napján eszébe sem jutna semmi ilyesmi, közös programokra sem szán időt, mert minden idejét a munkájára szenteli, és a pénze nagy részét megtakarítja. De pl nagyon kiakaszt, amikor csak úgy kapásból elkölt 50 ezret ruhára, mert hogy neki az nem tétel, mert közel 15x ennyit keres havonta. Én meg egy év alatt nem látok egyben 150 ezer ft-ot, nem hogy hetente! Kicsit rosszul érzem magam ebben az anyagilag nagyon eltérő helyzetben. Ő magánorvoshoz jár, én meg évek óta nem merek elmenni a rossz tapasztalatok miatt orvoshoz, hiába kerestem régebben újat, mindegyikkel rosszul jártam, nekem pedig nincs 10 ezrem egy rendelésre. Párom nagylábon fog élni, miután megveszi a lakást, megvehet magának mindent, én meg közben arra keresek, hogy éljek. Normális, hogy rosszul érint, hogy páromnak 100-200 e ft nem tétel semmire, nekem meg 20 ezer ft-ot 2 hónapig tart félretenni. Hogyan fogunk igy tudni együtt élni?? Később ez csak fokozódni fog. Nekem egyre kevésbé lesz pénzem az összeköltözés miatt, neki meg egyre több lesz, ha megveszi a házat. Tönkreteheti ez a nagy anyagi különbség a kapcsolatot?
2011. nov. 6. 19:42
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzáfűznék a dologhoz, hogy beszéltünk már mi erről, hogy ha összeköltözünk majd, hogyan képzeli el az életünket? Anyagi oldalról is beszéltünk. A lényeg, hogy valami olyasmit mondott, hogy sosem leszünk közös kasszán, mindenki abból a pénzből éljen amilye van, mert ő nem akarja, hogy egy nő a pénzéért legyen vele. Pedig ez nem igaz, én nem vagyok az a fajta, aki hagyná hogy eltartsák. És azon gondolkozom egyre többet, hogy jobb lenne egy hozzám hasonló, átlagos keresetű pasival élni. De közben meg hogy hagyjam ott a páromat, ha szeretem?
2011. nov. 6. 19:45
 2/13 Problem? ***** válasza:
80%
Igen, sajnos szomorú tény de egy kapcsolatban fontos tényező az anyagi helyzet és ez előbb utóbb fúrni fogja illetve ahogy leírtad téged is zavar a helyzet.
2011. nov. 6. 19:49
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Ha igazàn szeret a pàrod, de nemcsak most és nem méri el a farkàt melletted, és nem érezteti meg veled, hogy anyagiakban jobban àll melletted,akkor nincs probléma.

Nagyon sokat szàmit, hogy te mennyire vagy kiegyensùlyozott mellette, ha most megérezteti veled, a különbséget, akkor én lépnék. Viszont én lehet, hogy bele sem mennék ilyen kapcsolatba, mert nagyon rosszul érezném magamat, szeretem, ha egyenrangùak vagyunk egymàs mellett.

2011. nov. 6. 19:50
 4/13 anonim ***** válasza:
94%

Ne haragudj, de ez a "sosem leszünk közös kasszán, mert félti a pénzecskéjét" dolog nekem nagyon böki a csőrömet...

Ő magánorvoshoz jár, te pedig nem mész elmenni dokihoz, és ő nem ajánlja fel, hogy kifizeti a kezelésedet?

Nem is emlékszel,. mikor vitt el utoljára vacsorázni?

50 ezer forint neki nem tétel, de téged egy moziba se visz el?

Ne is haragudj, de ez így nagyon gáz! Ez a pasi rettenetesen anyagias, és önző!

2011. nov. 6. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
(Az én párom is sokkal többet keres nálam, de sosem volt ilyen, hogy "ez az én pénzem - ez a te pénzed, mindenki ossza be a sajátját"... Nyilván mindkettőnknek van némi dugipénze, de ezt is többnyire egymásra költjük, vagy a gyerekre, egyikünk sem kotlik a százezrein! Egy kapcsolatban az egyik legfontosabb dolog az elfogadás!!!)
2011. nov. 6. 20:05
 6/13 Problem? ***** válasza:
82%
Dorisz, akinek van pénze az általában önző kivéve ha a párjával szerezte a vagyonát ez csak a mesékben létezik hogy a "koldus lány meg a királyfi" egy hétköznapi ember aki nem ezekben a körökben mozog annak igen is frusztráló és zavaró társaságban családban stb......
2011. nov. 6. 20:07
 7/13 anonim ***** válasza:
94%

Igazi sóher,garasos emberke.Hiába gazdag...Ha jól értem már évek óta együtt vagytok,de még egy fillért sem költött rád a kötelező ünnepi ajándékokon kívül.Én hagynám az ilyet a fenébe.És nem,nem a pénz miatt.Hanem apró nullaforintos dolgokkal azért kedveskedhetne.(egy sál virág,egy vacsora,stb kijöhet pár 100 forintból is..)Már kijelentette,hogy közös kasszán nem lesztek.Ha odaköltözöl majd hozzá,akkor csak te egy vendég leszel ott,nem több....

Szerintem már most tönkrement a kapcsolatod...

2011. nov. 6. 20:13
 8/13 anonim ***** válasza:
69%

Igen Problem, sajnos ez így van :(

Akinek van valamicske, az nagyon megbecsüli, akinek meg nagyon sok jutott, az mindenkitől sajnálja, csak magától nem :(

Amúgy már rég otthagytam volna a pasit!

2011. nov. 6. 20:16
 9/13 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam , régebben szórta a pénzt. Arra gondoltam, hogy akkor nem sajnált megvenni semmit. Nem volt normális kabátom, erre vett egyet 25 ezerért, másik héten meg egy felsőt, fél év múlva pedig nyaralni vitt. De ez csak az elején volt, az első évben. Utána kezdett gyűjteni. De ha valamire szüksége van, akkor azon nem spórol. Pl cipőt ő már nem is tudna 10 ezer ft-ért venni, egyből 45-50 ezerben gondolkodik, és a legujabban, legjobban.
2011. nov. 6. 20:20
 10/13 anonim ***** válasza:
78%
ezt nevezik sznobságnak?
2011. nov. 6. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!