Szerintetek mennyire kínos vagy elítélendő ha egy 6 éve elvált apa a 15 éves lányával a havonta kevés találkozáskor eleget téve lánya kérésének egy franciaágyban, természetesen két takaró alatt együtt alszik vele?
Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 21:45
1/21 anonim válasza:
Hát, ha a lánya sokszor aludt így vele, akkor egyiküknek sem lehet kellemetlen, max az apa új barátnőjének. Én nem foglalkoznék vele különösebben ahány ház, annyi szokás. Szerintem pár év és a leányzó kinövi ezt.
3/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket de kérlek tegyétek oda hogy hány évesek és milyen neműek vagytok.Szeretném úgy értékelni a válaszokat.
2011. nov. 3. 21:57
4/21 anonim válasza:
2 változat.
1 vagy pedofil és a lány nem meri elmondani.
2 lehet, hogy a lány is gerjed az apára és 1 húron pendülnek.
20f
6/21 anonim válasza:
Ez kettejük dolga, ha nekik nem probléma, vagy máshogy nem megoldható, akkor szerintem nincs semmi kivetnivaló benne.
54/N
7/21 anonim válasza:
összebújva vagy csak egymás mellett amúgy?
8/21 A kérdező kommentje:
olvasd már el a kérdést kérlek.
2011. nov. 3. 22:16
10/21 anonim válasza:
22.13 as vagyok, igen elolvastam és k....ra nem h ez mért kérdés? mi a tök lenne? semmi, örülök neki h neked ez a problémás szívesen cserélnék veled! 20/f amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!