Gyermekágyi szichózis. Gyámügy édesanyámnál helyezte el. Párommal hogyan nevelhetnénk együtt a gyermekeinket? Anyám felveszi a gyest is?
Történetem a következő:
Szültem. Szülés utáni gyermekágyi szichózist kaptam. Több, mint 2 hónapig kórházban voltam. Addig itthon elvették páromtól a gyermeket a gyámügyesek, mert párom büntetett előéletű és édesanyámnál helyezték el. Én imádom a páromat és szeretném Vele nevelni a gyermekeinket. Édesanyám nagyon anyagias és nemcsak a családi pótlékot veszi fel a gyermekekre, de talán a gyest is és még én vegyem a tápszert,a gyógyszereket és fizessek mindent a tartalékomból. Párom mivel albérletbe költözött nem tud adni egy fillért sem. A tartalékom elfogyott és nem lehetek együtt a szerelmemmel.
Ehhez kérlek szépen szóljatok, hogy hogyan lehetek együtt a Kedvesemmel és a Gyermekeinkkel???
Köszönöm előre is a válaszokat!!!
Igen pszichózisom volt/van.
Pszichiátrián feküdtem több, mint 2 hónapig, most engedtek ki.
Milyen vizsgálattal tudom igazolni, hogy alkalmas vagyok gyermeknevelésre? Ezt a vizsgálatot ott kell kérni? Kapok róla papírt?
Köszönöm, ha válaszolsz!
Mi a biztositek hogy teljesen felgyogyultal es nem fogod bantani a gyerekeket? en nem eroltetnem a te helyedben a dolgot, meg nagyon labilis lehetsz ha most jottel ki.
Egyebkent nem sok az eselyed igy foleg ha egy bunozovel elsz egyutt.
most vettem eszre hogy 5 eves a topic igy nem aktualis az elozo hszolasom sem.
mi tortent veled azota kerdezo?
Jó régi a kérdés, de...ha van saját lakásod aminek a rezsijét fizetned kell(ene), akkor a gyereked apja miért költözött albérletbe?
Mi van veletek azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!