Észre vettétek? Már? Majdnem minden nő akit ismerek csak gazdag pasit keres talált, unoktesóm 20 éves és egy 42 éves férfival van együtt pénzért.
Figyelt kérdés
Az egyik szomszéd lány szintén. Szerintem ez nagyon undorító, ezt szóvá is tettem unokatesómnak ő meg erre jól van neked megvan mindened. Igen megvan mindenem mert dolgozok és nem a pénzt lesem hogy kinél mennyi van.. Ti nálatok is van ilyen?? Köszönöm a válaszokat 24L2010. júl. 13. 12:18
1/38 anonim válasza:
Én is undoritónak tartom az ilyet. Mért minden a pénz??
34N
2/38 anonim válasza:
És még modják,hogy nem számít a nőknek a pénz.
3/38 anonim válasza:
Szia! Nem, nem minden nő. Az, hogy a te környezetedben ez van, még nincs mindenhol ez. Én hasonló anyagi helyzetűt keresek, mint én, senkit nem fogok eltartani soha. Szóval akár rám is rám lehetne ezt a szöveget húzni, holott szerintem bőven van különbség. Aki csak a pénzért keres társat az undorító, ebben egyetértek, de nem mindenki ilyen.
4/38 anonim válasza:
Én spec. azért vagyok a párommal, mert szeretem. Jól keres. És? Nem a pénze miatt vagyok vele...
Csak az olyan kívülállók mint te, rögtön ezt hiszik...
5/38 anonim válasza:
Hát igen a mai lányoknál már nem a hűség a divat , sajnos... Egyértelműen tisztelet a kivételnek!
6/38 anonim válasza:
Ez így volt 10-20-30 évvel ezelőtt is, nem újdonság. Egyébként neked semmi közöd ehhez, nincs jogod szóvá tenni senkinek.. Vagy fáj,hogy te megdolgozol érte,,ás pedig megkapja fáradtság nélkül ?
7/38 anonim válasza:
Hát nálam nem menne, lett volna alkalmam, de inkább a csóró páromat választottam.:)
Pedig milyen jó lett volna a Maldív-szigeteken nyaralni..:D
8/38 anonim válasza:
Erre van egy szólás: Mit ér a vagyon, ha benne ül egy majom!
9/38 anonim válasza:
" Én legalább öt évvel idősebb pasival járok mert a saját korosztályommal nem értem meg magam" És ez a duma? Inkább gondolkodna el hogy miért is nem? akkor feküdj olyan alá aki már gyereket akar egyből meg dolgozik és te vagy ettől a nagy sztár. :p Szánalmasak sokszor a nők.
10/38 anonim válasza:
Nálam a párom legjobb barátnője ilyen, mindig csak a vastag pacákokat keresi. Én csak úgy hívom: a kurwa. Ezt még a párom is belátja, el nem tudom képzelni, hogy lehet egy ilyen a legjobb barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!