Észre vettétek? Már? Majdnem minden nő akit ismerek csak gazdag pasit keres talált, unoktesóm 20 éves és egy 42 éves férfival van együtt pénzért.
Szia!
Hát igen borzalmas emberek vannak!:S Egyik osztálytársamnak (18 éves) nyáron lesz az esküvője egy 30 valahány éves elvált családapával. Amikor megkérdeztük, hogy legalább szereti-e annyit mondott, hogy háát kedveli, de szeretni annyira nem, de szinte biztos benne, hogy nem fogják felvenni sehova ő pedig legalább el tudja látni! Majd nevetve hozzátette, hogy egy karib-tengeri hajóútra mennek nászútra. Persze a pasi mellett több vasat is tart a tűzben.
Nekem ez nagyon udorító. Sokan mondják, hogy a szerelemben nem számít a kor és talán így is van egy bizonyos időn belül. De pl nekem senki ne mondja azt, hogy 20 éves lányt szerelem fűz a 60 éves "pasijáhpz".:S
Hát sajnos ideáig jutott a világ, de már régen is voltak hasonló dolgok(Noszty fiú esete Tóth Marival). Azért vannak kivételek is szerencsére...
L/18
nekem is volt olyan barátnőm, aki rástartolt minden pasira akinek szívni tudta a vérét, aztán az én férjem lett a kiszemelt, mert látta h jobban megy neki....szóval kellemetlen élményem van ezzel kapcsolatban....
DE: rengeteg olyan ismerősöm van, akinél igenis fontos a hűség és a tisztelet, a pénz nem elsődleges szempont
Én azt mondom, h a pasinak ne legyen kevesebb, mint nekem, legyen célja az életben, folyamatos fejlődést akarjon és akkor az anyagiak sem lehetnek már olyan rosszak. Nekem kifejezetten kellemetlen ha egy pasi úgymond pörgeti a kocsikulcsát.....van ilyen is, olyan is....most egyszerűen csak ezek vannak előtted!
Nem tudom, miért kell ezzel foglalkozni. Sok olyan csaj van, akik ostobák, két összefüggő mondatot nem tudnak elmondani, viszont nagyon dekoratívak. Ők hamar megtalálják maguknak azt a pasit, aki használja őket, ők meg használják a pasi pénzét. Ha nekik jó ez így, miért ne tegyék? Én biztos nem irígylem tőlük se a pasijukat, se az egzisztenciájukat.
Egyébként az én párom is idősebb nálam 16 évvel, de ő csóró volt már akkor is, mikor megismerkedtünk, tehát senki nem kenheti rám, hogy a pénzéért lennék vele. :) A szerelem nem korfüggő, mint ahogy az sem érdekelt soha, ha lány létemre én voltam a magasabb kettőnk közül a párommal.
A boldog, hosszú párkapcsolat egyik titka, hogy a partnerek lelkileg kiegészítsék egymást, és hasonló elképzelésük legyen a közös életről. Az összes többi külsőség csak másodlagos.
Van, aki független, határozott, okos barátnőre vágyik. Más egy otthon ülő, gyereket nevelő háztartásbelire. Csak akkor lehet bármelyikük is boldog, ha olyan nőt talál maga mellé, aki hasonlóképpen képzeli el az életét, mint amit a párja szánna neki.
Ugyanez igaz a pénzes pasit kereső cicababákra is. Ha megtalálják azt a pasit, aki ilyen nőre vágyik, akkor boldogok lehetnek. Nem ártanak vele senkinek, legfeljebb mi megállapíthatjuk magunkban, hogy mi nem tudnánk így élni. Na és? Ettől még felesleges ezen pörgetni az agyunkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!