Észre vettétek? Már? Majdnem minden nő akit ismerek csak gazdag pasit keres talált, unoktesóm 20 éves és egy 42 éves férfival van együtt pénzért.
Leiah-val tudok nagyon egyet érteni!
mindenki megtalálja a maga párját. ez titeket miért zavar? kéne nektek az a pasi? vagy talán szimplán irigykedtek rá, hogy neki nem kell beleszakadnia a munkába, mert a pasija jól keres.
higyjétek el, ha ez a pasinak nem felelne meg, akkor a nő repülne, amerre lát. de valamiért csak együtt vannak.
nekem pl. van egy kis lakásom. a párom ideköltözött hozzám. most akkor ő is élősködő?
csak mert nem azon veszekszünk éjjel-nappal, hogy miből fizetjük be a lakás törlesztőjét? meg hogy miből veszünk másnap kaját?
olyan ciki az, ha az ember nem bolondul bele a melóba?
ja, egyébként a barátom nem rajtam élősködik, hanem dolgozik. másodállása is. mert szeretne venni egy autót. a saját pénzéből.
a nők bevallva, vagy nem bevallva, de azért igyekeznek maguknak olyan férjet találni, aki el tudja tartani a családját, van normális munkája. nem pedig egy ingyenélő senkit, akinek még egy szakmája sincs, és egész nap csak lébecol...
Szerintem ezt sokan összekeverik.
Van a "gazdag palit akarok", ami annyit tesz, hogy milliomos, hatalmas házzal. És van a "stabil anyagiakkal rendelkező palit akarok", azaz a reális, helyes elvárás.
Egy 26 éves nő már megnézi, hogy az adott illető hogy keres, mert szerelem ide vagy oda, senki nem akar nyomorogni, pláne ha gyereket is szeretne. Ha pedig a férfi nem keres többet, mind nettó 80, akkor azért a szűkölködésre elég nagy az esély. Ha viszont mindketten keresnek nettó 200-at, abból már jól lehet élni, több gyereket lehet vállalni, és nem kell az életedet egy panelban leélni. Ez marha sokat számít. Az alacsony fizetés az alacsony ambíció jele is, és nem biztos, hogy lesz feljebb. Nem kell szuper gazdagnak lenni, de azért illik biztosítani a család szükségleteit, hogy ne kelljen nélkülöznötök.
Szerintem ezen nincs mit kiakadni. A kereslet és a kínálat találkozik.
Az egyik oldalon van egy lány, aki alapból szép. Azt a visszajelzést kapja a férfiaktól, hogy neki ennyi elég is az életben. Legyen mindig dekoratív, és akkor mindig akad majd valaki, aki eltartja.
A másik oldalon ott van a gazdag pasas, aki kedvére válogathat a nők között, de neki a szép lány kell.
Szerintetek Hugh Hefner nincs tisztában azzal, hogy a nyuszilányok valószínűleg nem a ráncos testére izgulnak rá? Viszont Hefner sem Hillary Clinton-t választotta élete szerelméül, és nem azért, mert férjnél van...
Szerintem pedig a stabil egzisztencia ma már ugyanolyan elvárás, mint hogy ne legyen alkoholista, vagy legyen ápolt. A fiatalkori szerelmeknél ez még nem számít, hiszen ott még általában a szülő is besegít a háttérben. De ha valaki főállásban nem tud előteremteni megfelelő anyagiakat, az már nem jó jel.
Persze, maximálisan létezik szerelem minimálbéren is, viszont ekkor hallani is, hogy hónapról hónapra élnek, ami nem jó. A szegénység pedig egy idő után felőrli a szerelmet is, és nincsen annál szívszorítóbb, ha egy szegény család gyereke nélkülöz. Szerintem ezt minden potenciális anya szeretné elkerülni.
Azért nem értem alapjából a feltevést, mert akkor ezek szerint a gazdag férfiak csak velük egy anyagi helyzetben levő nővel járhatnának. Az meg elég nehéz, ha valaki milliomos. Jóval több a milliomos férfi, mint a nő.
Persze, az undorító, ha egy nő csak a pénz miatt van együtt egy férfivel, de ne gondoljátok, hogy ezzel a férfi nincsen tisztában. Lehet azt érezni, hogy valaki szeret, vagy a pénz miatt van veled. Nem hülyék ők sem. Ők ezt elfogadják, szemet hunynak felette, vagy tán pont ezt akarják? A jó ég tudja. De vannak férfiak, akik olyan nőt keresnek, akik szépek, dekoratívak, lehet őket mutogatni, és "engedelmesek" a férjüknek, pasijuknak. És nyilván azok, ha tudják, hogy ők mégiscsak eltartottak. És vannak nők, akik szívesen élnek egy olyan életet, ahol mindenük megvan, pénz, luxus, ruhák, utazás, viszont a szabad akaratuk eléggé korlátozva, értsétek az van, amit a férfi akar. (bár szerintem ez az "akarat" nem olyan rossz a nőnek sem, mert mit akarhat a férfi? Szexet, azt, hogy jól nézzen ki a csaj, plusz a fontos dolgokban dönt, de gondolom azért nem lehet olyan rossz az a csajnak sem)
Mindketten boldogok, azt kapják, amit akarnak. Akkor ez titeket miért zavar?
A másik viszont az, hogy ha nem is gazdag párt keresek magamnak (20/L), azért olyat, aki fel tud valamit mutatni. Értsd, akinek mondjuk 30 évesen nincs biztos munkája, az erősen valószínüleg a saját hibája, mert nem képes tenni érte. Ilyen férfi pedig nekem nem kell.
az éremnek minimum két oldala van....ahogy mondják....
szerinted a 42 éves csávónak van valami illúziója a lányzóval szemben? szerinted ő nem veszi észre? az ilyen férfi nem hiába nem egy hozzá illő, mondjuk 35-ös nővel kezd, annak már nem lehet mindent beadni, a 20 éves még tátott szájjal nézi, h juj de okos vagy....
Nincs ezzel semmi gond a zsák meg a foltja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!