Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Észre vettétek? Már? Majdnem...

Észre vettétek? Már? Majdnem minden nő akit ismerek csak gazdag pasit keres talált, unoktesóm 20 éves és egy 42 éves férfival van együtt pénzért.

Figyelt kérdés
Az egyik szomszéd lány szintén. Szerintem ez nagyon undorító, ezt szóvá is tettem unokatesómnak ő meg erre jól van neked megvan mindened. Igen megvan mindenem mert dolgozok és nem a pénzt lesem hogy kinél mennyi van.. Ti nálatok is van ilyen?? Köszönöm a válaszokat 24L
2010. júl. 13. 12:18
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Időt spórolnak az ilyenek de mit kezdenek vele? Mert nyílván nem kell felépítenie egy teljes életet magának később. A ház, pénz már meglesz előre. Tényleg boldogak vajon vagy csak ... nemtudom. Valaki aki ilyen írja már meg.
2010. júl. 13. 12:31
 12/38 anonim ***** válasza:
48%

Cáfolom, nem minden nő!

Az én páromért már 3 man próbáltak meg öngyilkosok lenni, az egyik a főnöke volt, és milliárdos.

Egy palotának a mását akarta megépíttetni, hogy ott vegye el feleségül..

Bár most tartunk attól, hogy miután kikezelik svájcban veszélyben lesz az életünk.

Ha történik valami, én megfogadtam hogy megtalálom és megölöm!

27F

2010. júl. 13. 12:34
 13/38 anonim ***** válasza:
Na nyugi. próbáljatok elköltözni, bár tom akinek pénze van ez nem akadály. A legtöbb nő azért élvezi ezt, mi ilyenekről beszélünk itt. Milyen már, hogy a barátok közt szöszijét is ő tizenhét és van egy harmincöt éves barátja. Annak már lehet jó nem? zsenge husit harapdálni. nyami nyami :D
2010. júl. 13. 12:38
 14/38 anonim ***** válasza:

12:22

Megkapják fáradság nélkül?Na, ezt ugye te sem gondolod komolyan!És itt most nem kifejezetten a mosogatásra gondolok.A legtöbb ilyen férfi tisztába van vele, hogy a pénz nagy úr, és hogy miért van velük a nő.A kényelemnek viszont ára van.Kiszolgáltatott lesz minden téren a palinak.Gyomor kell hozzá.

2010. júl. 13. 12:41
 15/38 anonim ***** válasza:
63%

Azért ennek van a másik oldala is, azt meg senki sem nézi.

1. Lehet, hogy egy tehetősebb férfi könnyebben elcsábít egy nőt, hiszen a kisebb-nagyobb meglepetéseknek mindenki örül, mert érzi, hogy fontos a másiknak.

És ilyenkor jönnek a nem olyan tehetősek válaszai, hogy jó, de hát ő megteheti, mert van miből. Persze, ha nincs pénzed, nem tudod elvinni vacsorázni a legdrágább étterembe, de főzhetsz neki, vagy kilophatod a szomszéd kertjéből a virágot (vagy az erdőből), elviheted kirándulni, ahelyett, hogy Hawaiira vinnéd stb. De sokan mégis csak sajnálkoznak, hogy nincs miből, nincs miből, közben nem is az érték a lényeg, hanem a szándék. És a gazdagabbak ezt megteszik, míg akik nem pénzesek, azok csak sajnálkoznak, hogy nincs miből.

2. A tehetős emberek sokszor sokkal jobban élvezik az életet. Nyilván megtehetik, hiszen "van miből" élvezni. De nem aggodalmaskodnak felesleges dolgok miatt, nem utálják a szegényeket (mint fordítva, mert a szegények bizony utálják a gazdagokat elég gyakran, mert irigyek), nem irigykednek, pedig nekik is lehetne mire, tudjátok nem minden a pénz. És egy jókedélyű emberbe könnyebb beleszeretni.

3. Nem igaz, hogy a nők azért vonzódnak az idősebb férfiakhoz, mert nekik több pénzük van. Ez persze sokszor így van, hiszene gy dolgozó férfinak áltaLában több pénze van, mint egy egyetemista lánynak.

Azért van így, mert a lányok "hamarabb érnek", hamarabb jut bizonyos szakaszba az életük. Sok nő 20-25 évesen már komoly kapcsolatra vágyik, a fiúk többsége pedig még nem akarja elkötelezni magát. Sok nő 25 évesen már gyereket szeretne, ilyen korú fiúk nem igazán.

Egyszerűen jobban megértik egymást ha idősebb a férfi (persze nem 20 évvel, de 2-3-4gyel.)

2010. júl. 13. 12:41
 16/38 anonim ***** válasza:

Nekem van egy jó pár nőismerősöm, de egyik sem gazdag pasival van, illetve nem kifejezetten gazdag pasikra megy rá.

Én úgy vagyok ezzel, hogy ÉN SZERETNÉK GAZDAG LENNI! Mit érek azzal, ha beteszem a seggemet egy gazdag pali házába és hagynom kell hogy uralkodjon rajtam?

És esetleg ki rak X év múlva??

Ki tudja, milyenek ezek a gazdag palik.

A hűségüket is megkérdőjelezném.

Elég lenne, ha nekem lenne házam és jó pár millkóm:D

26.L

2010. júl. 13. 12:42
 17/38 anonim ***** válasza:

Nekem ez azért furcsa, mert én olyan tipusú nő vagyok, aki sokkal jobban megbecsül mindent, amiért saját maga is megdolgozott.

Előző páromnak volt lakása, jól kerestünk mindketten, de nem voltam boldog, mert bárhová néztem mindig az volt bennem, hogy ez nem az enyém.

Most van egy jó kis hitelünk, egy szerény kis imádni való házikónk, nem tudunk feleslegesen költekezni, de boldog vagyok.

Akit a pasija tart el úgymond, az megbecsüli a dolgait?

2010. júl. 13. 12:43
 18/38 anonim ***** válasza:
:D Jaj ez a hamar éréses duma. Lehet az is, de ahhoz nem kel egy idősebb pali. főleg nem olyan aki apja is lehetne. Hagyjuk már.
2010. júl. 13. 12:44
 19/38 anonim ***** válasza:

Én pl megalázónak tartanám,ha engem eltartanának.Normális nőnek inkább arra van igénye,hogy talpra álljon,jól fizető melója legyen,tudjon előre lépni,ne függjön mástól,ha kell valami,ne kelljen a markát tartani-milyen már ez?Lehet,hogy másoknak hülyeségnek tűnik,de ez kicsit nem olyan,mintha k*rva lenne az illető?Együtt van egy pasival a pénzéért,cserébe meg megy a "szolgáltatás".Hát nem tudom.De tény,hogy van másik véglet is,amikor apasi egy lusta disznó és huszonévesen nem képes elmenni dolgozni vagy nem képes befejezni 10év alatt egy 3éves egyetemet-mert van ilyen-általában az ilyenek sírnak itt,hogy az összes nő szemét mert a "gazdag" pasikra hajt.

21/L

2010. júl. 13. 12:44
 20/38 anonim ***** válasza:
47%
Valószínűleg lepontoztak majd de szerintem jól teszik. Én is ha ilyen típus lennék, hogy egy pasival csak a pénzért lennék együtt, akkor megtenném. Higgyétek el, ők csinálják jól. Van nekem is ilyen ismerősöm nem egy és bizony a saját fizetését mind elrakja szépen magának mert a pasi mindennel ellátja.
2010. júl. 13. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!