Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotokkal már csak max 2hónapot tölthettek együtt, aztán elszakit benneteket egymástól a sors, tálan örökre. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Mit tennétek ha megtudnátok hogy már csak max 2hónapott tölthettek együtt a párotokkal/szerelmetekkel?

kb egy hete tudtam meg(én 20), hogy a fiúm (24) max. 2hónap múlva vissza kell hogy menjen az országba, Libanonba, ahonnan jött.

lehet soha többé nem fogjuk látni egymást.nem tudunk minden nap találkozni, de minden másnap. és ezt az idöt ki szeretném használni. megszeretnék tenni mindent, hogy a következö két hónapban úgy érezze magát mintha álmodna, s aztán ha sors elszakit bennünket egymástól, akkor szép emlékei maradjon rólam.

habár ö azt mondta, hogy már most is nagyon boldog amikor velem van. nem tud semmi rosszra gondolni, elszállnak a gondjai. de viszont Libanonban van a családja (szülei,testvérei) akit már 5éve nem látott.

ti mit tennétek? mivel tennétek boldoggá a párotokat?

ötlet?

2010. máj. 3. 20:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
sajna nem :( aztmondták neki, hogy vagy Görögországba mehet, vagy vissza Libanonba. és ö a hazáját választotta, mert ott van neki a családja mindene..amit meg is értek. 5éve nem látta öket.
2010. máj. 3. 21:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha összehazasodnatok nem maradhatna ? Bar ez picit drasztikus megoldas lenne.
2010. máj. 3. 21:22
 13/19 A kérdező kommentje:
akkor lehet hogy maradhatna. de két hónap után esküvö? picit korai lenne. ö sem akarja hogy most csak azért házasodjunk össze, hogy itt maradjon. mert akármennyire is szeretjük egymást, az picit durva lenne.
2010. máj. 3. 21:31
 14/19 anonim ***** válasza:
legyen hivatali eskuvö csak ne rendes nagy az könnyen felszakithato es legalabb lessz egy kis kaland is a dologba :) max ha a csaladja vallasos megkered ne mondja el nekik a dolgot tuti rendes lessz es igy tesz.
2010. máj. 3. 21:39
 15/19 A kérdező kommentje:
te két hónap után hozzá mennél valakihez? jobban mondva 1,5 hónap után?
2010. máj. 3. 21:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem templomi eskuvövel igen ha ennyire szeretem ahogy leirtad es menteni akarom a kapcsolatot.max ha nem muködnek elvalok.
2010. máj. 3. 22:42
 17/19 A kérdező kommentje:
szeretem, de szerintem picit gyorsan menne az egész..majd még megdumálom a párommal.hátha benne lenne.de a családjától se szeretném elszakitani
2010. máj. 3. 23:22
 18/19 anonim ***** válasza:
innentöl a te döntesed. remelem segithettem:) majd ha gondolod dobj 1 privit hogy mi lett. legrosszabb esetben megproballak majd megvigasztalni :(
2010. máj. 3. 23:41
 19/19 A kérdező kommentje:

köszi nektek a válaszotoknak..nagyonr rendes töletek. dönteni fogok, de az esküvöbe nem megyek bele. 1x fogok férjhez menni és soha többé. nekem az igen szó az szent. két hónap után még nem adom oda. ha menni kell neki akkor menjen, majd megoldjuk valahogy szerintem, ha szeret akkor megpróbál vissza jönni.

utolsó válaszoló: KÖSZI

2010. máj. 4. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!