Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel abban, hogy a sors hozott össze a pároddal?
én abban hiszek, hogy a sors szokott kicseszni velem
mind a két barátnőmet azért kellett elengednem, mert elköltöztek és nem tudtak maradni...
Hiszek abban, hogy minden előre meg van írva és minden okkal történik.
Épp ezért nem szomorkodom soha :)
Amúgy ez a "minden okkal történik" meg sors dolgok annyira lutrik, aki hisz ezekben, az még nem gondolkodott el valójában rajtuk, és igazából fogalma sincs, mi is az, amiben hisz, csak valami halvány légvár lebeg előtte, oszt' azt hiszi, annyi elég.
Nem éppen vonzó tulajdonság a megalapozatlan hit.
A mi sztorik a barátnőmmel elég irónikus. :D
Egy közösségi portálon ismerkedtünk meg. Én úgy ismertem meg mint a haverom exbarátnője. Kommentekből indult minden, de ugy hogy előtte az életben nem ismertük egymást.
Aztán msn lett belőle, és éjszakákat dumáltunk végig.
2 nap mulva lehívott bulizni hozzájuk, és össze is jöttünk..;)
Azóta is nagyonjól megvagyunk, voltak vitáink, távkacspolat, van féltékenység, egyikünknem sme egyszerű, de lángol nagyon a szerelem, nagyon szeretjük egymást.
:D
idestova fél éve vagyunk együtt, nagyon egymásra találtunk, és szeretnénk, ha sokáig együtt lennénk...:$
22/L, és 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!