Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiszel abban, hogy a sors hozott össze a pároddal?

Figyelt kérdés
Várom a történeteket, mert én ezt nem tudom felfogni, ami velem történt. :)
2011. nov. 6. 18:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hittem, mert pont szülinapomon ismerkedtünk meg. Azóta szétmentünk. Fél évig tartott. Bár egyre jobban hiszek benne igen.De a következőt mégse tudom... :/
2011. nov. 6. 19:53
 12/17 anonim ***** válasza:

én hiszek benne hogy a sors hozott össze a párommal.

egy társkeresőn ismerkedtünk meg a neten. mivel budapestet jelöltem meg lakhelynek ezért a kereső engem is kidobott mikor a párom keresgélt és benne voltam az első 5 lányban akiknek írt.

no meg akkoriban már fél éve fent voltam és csak lustaságból nem töröltem magam.

ha megteszem akkor nem készülnénk most az esküvőnkre ami 1 hónap mulva lesz. (tegnap voltunk 1 évesek és 7 hónaposak:)

ez mind nem volt véletlen.:)

2011. nov. 6. 20:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :)
2011. nov. 7. 15:06
 14/17 anonim válasza:
Én hiszek az ilyenekben. Eleinte hülyének éreztem magam emiatt, de idővel rájöttem, hogy van benne valami. Nem egy srác volt aki nagyon tetszett, de nem mertem akkor még közeledni, azután rá pár évre pedig mondhatni "összehozott a sors" minket. Nem az én kezdeményezésemből. Olyan emberekkel akikbe mondhatni bele voltam esve, és a mai napig is jó pasiknak tartom őket. Amúgy is véleményem szerint minden okkal történik. Csak állj mindenhez pozitívan;) 17/L
2011. nov. 8. 00:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Én a baromat oviban ismertem meg. De el is felejtettem.

Aztán a sok véletlen úgy hozta össze, hogy egy egyetemre kerültünk és együtt utaztunk fel a városba, meg vissza. Első alakalommal kiszúrtuk egymást. Csak később derült ki, hogy csoporttársak voltunk oviban.

Azóta is együtt vagyunk.

2011. nov. 13. 22:51
 16/17 anonim ***** válasza:
ha azt sorsnak hívják h azt írta honfoglalón h ne lépjek ki és egy helyen laktunk és egyidősek voltunk, akkor igen akkor 17 voltam, 4 évet voltunk együtt
2011. nov. 13. 23:34
 17/17 A kérdező kommentje:
:) Ezek szerintem nagyon érdekes dolgok. :) Jó, hogy vannak ilyenek az ember életében, csak sokszor hihetetlenek számomra az ilyenek.
2011. nov. 14. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!