Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel a sorsban? Előfordult már veled, hogy ismét összejöttél a szakítás után a volt pároddal és esetleg házasság vagy hosszú boldog párkapcsolat lett belőlle?
Igen hiszek. Én is voltam a páromtól külön 2,5 hónapot, de nem harmadik személy miatt, csak egyszerűen gondok voltak köztünk.
Aztán kibékültünk, és ma már 7 éve házasok vagyunk 2 szép gyermekünk van, és boldogok vagyunk, reméljük így is marad.
Szerintem nekünk jót tett az a kis szünet akkor.
A Sors?? ezt minek neveznéd...? 5 évig volt meg a párom 1,5 hónapja szakított velem, minden reggel mentünk közösen dolgozni és megálltunk egy ház előtt a túloldalt volt a péksütis bódé
Szakított velem és a kocsival most is éppen ott áll mert ott lakik az új pasija abban a házban ami előtt mi minden reggel megálltunk... Akit neked szán a sors az nem hagy el főképpen nem egy másik miatt. Ha a később vissza akarna jönni akkor sem kellene nem tudom hogy sokan miért a vannak vele így hát megcsalt lefeküdt mással őt csókolta neki mondta hogy szeretlek miközben eszébe sem jutottál.. hát nem soha többet ne is lássam...
IGEN!!!!!!!!
mi a párommal többször szakítottunk de nem azért mert nem szerettük egymást és májusba múltunk egyéves házasok
ÉN HISZEK A SORSBAN ÉS AKKOR IS TUDTAM H NEKI ÉN KELLEK ÉS NEM ADTAM FEL ÉS LÁSS CSODÁT BOLDOG HÁZASSÁGBAN ÉLÜNK!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!