Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor mennél haza először a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mennél haza először a pároddal? Mikor vinnéd haza először a párodat?

Figyelt kérdés

Én úgy szoktam meg, hogy amíg nem biztos, hogy komolyabb lesz a kapcsolatunk, addig nem hozok haza senkit és én sem megyek a páromhoz. Ezzel szemben jelenlegi párom, akivel csak néhány hete vagyunk együtt, most megkért hogy a szünet alatt menjek el hozzájuk. A szülei szeretnének megismerni, ő pedig örülne ha velem tölthetne pár napot. Persze én is örülnék, csak kicsit korainak tartom, nem ehhez vagyok szokva. Egyetemisták vagyunk, van köztünk párszáz km, ha mindketten hazajövünk. Ti mit tennétek? Mennétek vagy sem? Ha nem, akkor mennyi idő után mennél ebbe bele először kb?

(Egyébként mindennap találkozunk suli időben szinte, aludtunk is már együtt)

2011. okt. 29. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
"A szülei szeretnének megismerni" Komolyan gondolja, ha te is akkor menj. Ettől még nem biztos hogy ez lesz éltetd leghosszabb kapcsolata, de már elég érv ahhoz hogy elmenj az otthonába.
2011. okt. 29. 15:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Péntek este 6-kor.
2011. okt. 29. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nálam is attól függne, mennyire komolyak az érzéseim és mennyire tartom komolynak a kapcsolatot. Ha te úgy érzed, még nem jött el ennek az ideje, mondd el ezt a barátodnak is.
2011. okt. 29. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!