Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a legkönnyebben, leggyorsabban, legfájdalommentesebben elengedni a párodat?
pedig ha almondanád, hogy "MIÉRT???" akkor jobban megértenénk a helyzetedet!
szóval miért reménytelen?
Elösször is beszélj meg vele egy utolsó éjszakát amit tényleg komolyan veszel hogy utolsó...legyen vacsora gyertya vírág az asztalon meg egy üveg pia...És másnap reggel könnyes búcsút vesztek egymástól és lessz időtők átbeszélni a hibáitokat a kapcsolatotokban...Aztán sosem tudhatod lehet ez az éjszaka változtat meg mindent!
Sok sikert!Legyél őszinte!!!
Olyan nincs, hogy reménytelen!
Az csak én vagyok!
3 napja dobott barátnőm, egy 3 éves kapcsolatból...
És meg is mondta, nem kellek neki, nem akar már semmit tőlem, pedig az elején olyan szerelmes volt, mint állaT!
Most meg Ő nem az, de én vagyok szerelmes, mint állat!
És ennyi! Nincs rremény, sem esély! És úúúgy fáj, h nagyon! Szal a párkapcsolatokban, szakításokban, főleg ha van szerelem is, akkor nincs fájdalommentesség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!