Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy a sors alakítja az életünket? Hogy akiknek együtt kell lenni azok akár 4-5hónap múlva is együtt lesznek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 07:10
11/31 anonim válasza:
Ha valakinek megtetszel az is azért van, mert tettél érte, hogy pl szép, kívánatos, vagy éppen férfias legyél, illetőleg olyan személyiséget alakítottál ki ami vonzó másoknak.
12/31 kolosszus22 válasza:
Őőő...miért pont 4 hónapig ne találjon senkit?
13/31 PearlDiver válasza:
Én abban hiszek, hogy mindenki jóra hivatott, és ha derékül megteszed a magadét, a Gondviselés kipótolja a maradékot.
14/31 A kérdező kommentje:
Lényeg annyi , h szeretnék bosszútállni volt pasimon, addig felkészülk nagyon szép akarok lenni:D meg minden...szétedzem magam meg ilyenek... azt szeretném, h ő könyörögjön nekem...és remélem a sors megedja nekem ezt a lehetőséget, csak jó lenne , hogy addig ne legyen senkije... szerintetek sikerülni fog? nagyon kikészített lelkileg és ez a fájdalom nagyon motiváló tud lenni
2014. máj. 8. 09:54
15/31 anonim válasza:
Volt egy hozzád hasonló barátnőm. Barát barátnő. Volt. Lány vagyok. Sosem értettem ezeket a játszmákat. Nem tudom azóta mi van vele, de amikor utoljára beszéltünk, nem volt boldog. Szerintem nem ez az egészséges hozzáállás, és nem tudom, hogy most végül is vele akarsz-e lenni, de akár igen, akár nem, ez nem hinném, hogy jó hatással lesz a következő párkapcsolatodra.
16/31 Költőnő? válasza:
Ez rohadtul de nem így működik, ahogy te gondolod/akarod.
17/31 A kérdező kommentje:
MIért ne müködhetne így?
2014. máj. 8. 10:18
18/31 anonim válasza:
Ahogy költőnő írta.
Ha jól értem akkor formába hoztad magad és most már jobban/jól nézel ki.
Egyébként ha mindenképpen bosszút akarsz állni rajta, azt úgy teheted, ha olyan párt választasz aki sokkal jobb nála. Kedvesebb, jobban néz ki, jobban tisztel, okosabb, iskolázotabb.
Hogy tudatába kerüljön, hogy mit hagyott ki és hogy te már túlléptél rajta...egy jobb emberhez.
De azért azt had tegyem hozzá, hogy a kicsinyes bosszú az rossz. Ne alacsonyodj az ő szintjére. Én megértem, hogy most rossz, de egy idő után úgyis elfelejted, egy emlék lesz a srác, viszont ez elkísérhet egész életeden, esetleg megtetszik ez a fajta bosszúállás és utána beleépül a személyiségedbe. Csak azt tudom neked ajánlani, hogy lépj tovább, ezt meg ne csináld.
19/31 Költőnő? válasza:
Mert az ok nem jó és a mód sem, amiért és ahogyan teszed.
20/31 anonim válasza:
Nem olvastam el a hozzászólásokat, szóval bocsi, ha mondok olyasmit, ami már elhangzott. Nagyon szerelmes voltam egy lányba, eltudtam volna vele képzelni mindent. Ő is imádott engem, de a természete... Hisztis, a barátai fontosabbak voltak tőlem, stb. Gondolom a korkülönbség okozta ezeket a konfliktusokat, de egy idő után nagyon elegem lett, szakítottam. Hónapokig szenvedtem, ő is. Aztán írt, hogy szeretné, ha megpróbálnánk újra. Megpróbáltuk. Egy hónap után előjött újra az, szembesültem ismét azzal, hogy miért szakítottam és megint mindent tönkretett, pedig azt hittem, hogy változott. Kiderült, hogy igen, változott, de én még többet változtam. Már semmi olyasmit nem tűrök neki el, amit eltűrtem azelőtt. Szóval nem, nem hiszek abban, hogy két ember újra egymásra találhat. Nem ok nélkül váltak szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!