Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha először lefeküdtél a barátoddal, hogy volt? Együtt is aludtatok? Vagy írt utána a facen, vagy vhol? Másnap találkoztatok?
mert mi nem aludtunk együtt, nem írt jóéjt üzit se, és már aznap közölte, hogy másnap nem tudunk találkozni, csak rá köv. nap.
úgy érzem, mintha kihasznált volna, vagy kihasználna.
vagy másoknál ez hogy volt, ha nem is első szexnél, de az ELEJÉN a kapcsolatnak?
Miért beszélsz be dolgokat magadnak, ami lehet nem is úgy van , ne aggódj feleslegesen. Mondta, hogy másnap nem tudtok találkozni, csak harmadnap, nem ? Ne aggódj, majd jelentkezik, én nem írnék a helyedben , főleg a kapcsolat elején nem , mert ez szerintem el is rémisztheti ... Persze később a kölcsönös keresés híve vagyok, de az elején igenis "udvaroljon" kicsit a fiú :)
Lehet most úgy érzed elkapkodtad az egész ágybabújást, már úgysem tudsz ellene tenni, megtörtént, légy türelmes :)Fog keresni, ha nem, akkor jó lecke volt számodra, hogy még várni kell a nagy eseménnyel, míg kicsit meg nem ismered jobban !
Mennyi idő után történt meg?
Elég gyanús hogy hirtelen ennyire nem ér rá... de még bármi lehet.
1 hónap után történt meg
amúgy felhívott, csak nem vettem fel, mert azt sem tudom mit mondjak, meg azt sem mit érzek. és azt sem, hogy vele mit tudassak. most legyek dühös, mint egy megsértett nő? vagy tegyek úgy, mint aki lazán fogja és minden happy? vagy mutassam azt, hogy félek, hogy csak kihasznál? vagy legyek közömbös? most kezdjem el játszani a kétségbeesett szerepet? vagy legyek egy kemény csaj, akinek meg sem kottyant és nem jelentett semmit?
még magamban sem tudom még hova tenni a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!